Aycanm Kızlar regl 1 gün kala kan verdim sağlık ocağına 58 çıktı ertesi gün öğrendim hamile olduğumu tekrar kan verdim devlette 42 çıktı yani neden böyle çıktı başına gelen varmı
Canm-oglum21 Aycanm canım benimde öyle oldu ilk verdim 25 çıktı sonra farklı yerde verdim düşüktü aynı yerde vermen gerekir yoksa labaratuvar farkı olabiliyor
Glyg Bende adet gecikmesi ile gitmiştim beta yüksek çıkmıştı kese gibi bişey görmüştü daha sonra adet oldum kimyasal gebelik dedi doktor
Parinas Glyg kimyasalda genelde 1000leri görmeden düşer. Kese görüldüyse vajinal bile olsa minimum 1500 2000 olması lazım. Kimyasal değil de düşük yaşamış olabilirsiniz. Kimyasal da hem o kadar yükselmez hem kese oluşmaz
Aycanm Girlmama hangisi sence bence farklı hastane çünkü hissediyorum ben bebeğimi tutunacak Allah’ın izniyle
Girlmama Aycanm açıkçası düşük yapsan bu kadar hızlı mı düşer değer bir günde bu kadar düşeceğini sanmam sen aynı hastanede tekrar ver yarın
sd18 Aycanm kendinizi her duruma hazırlayın farklı hastane de olsa artmamış hatta düşmüş burda herkes ümit veriyor ama sonuç hüsran oluyor sanırım kimyasal gebelik geçiriyorsunuz
Aycanm sd18 sağlık ocağındaki bekliyor sonra sonuca gidiyor bence doğru değerim 42 ve öyle yükselecek
sd18 Aycanm ilk verdiğiniz de bekledi sonuçta bu düşüncenize göre. inşallah sağlıklı ilerler ama ben size her ihtimali düşünmenizi öneririm sonra insan daha çok üzülüyor
Asena25 Üzülmeni istemem ama benimde böyle oldu 2 güne kanamam açıldı değer sıfırlandı kimyasal gebelik oluyo
Aycanm Asena25 bak hakli da olabilirsin zaten başta iyke düşündüm ağladım yıkıldım ama birden bire icimde bir umut doğdu heyecanlandım
sd18 Aycanm tamam o zaman devlet hastanesinde daha yüksek çıkması gerekiyor beklememiş hemen işleme alınmış bir kan.
Aycanm sd18 yani o doğru olabilir ve o değer yükselemezmi doktor çok çok yeni 1 haftalık falan bebeğim böyle olabilir dedi