QueenMommy Sevimaltnn Ben Hüma yada eski İsimlerden Rümeysa arasında kaldım bu zamanda kimse Rümeysayı koymuyor Ama bana kulağa çok güzel geliyor
Acelya11 QueenMommy bencede eski isimler daha güzel çok iyi bir karar vermişsiniz lila mila sila lardan daha güzel bu isimler Ruveyda sümeyra da çok güzel isimler Buket burçak arzu aslı gibi isimler
Nutella- İlk kızımın adı Sare, ikinci için aklımızda Eslem var onun dışında Ela Aden Efnan Maysa Nil Eliz isimlerini de beğeniyorum. Özellikle Ela eşimin abisi koymasaydı kesin onu koyardım
Ecoly Sevimaltnn duru çok güzel ben cok begeniyorum eşim istemediği için koyamadım :( Almila ya karar verdik bizde hem öztürkçe bi isim hemde anlamı ve kulaga tınısı hoş geliyor diye düşündük. Allah sağlıkla kucagınıza almanızı nasip etsin ☺️🙏🏼
Kub26 Ecoly daha az önce internetten almila ve almirayı araştırıyodum hiç aklımda yoktu birden hoşuma gitmeye başladı
ilaymom Sevimaltnn kızımın adı ilay. Duru,ece, gülce, beren arasında cok kararsız kaldık ama ilay cok hoşuma gitti
bereninannesi__ ilaymom ay bizde birebir aynı isimleri düşünüyoruz hatta gülce Ece tekerleme gibi demiştim 🤣🤣
Zeynep1509 Sevimaltnn kızımın ismi Gökçe Liva şimdi yine kızım olacak eşim gülce istiyor bende Lavin , Luna , Vera , Asel arasında kaldım 21 haftalık hamisim