birkizanneesi Herkes aynı isimleri koyuyor sanki aynı hastaneden çıkmışlar hastane toplu isim koymuş gibi geliyor bana. Herkesin tercihine saygı duyarım tabi ama saydığınız isimlerden eski isim olarak ipek ismi ve ipek şu sıralar yoğun olmadığını düşünüyorum herkes diğer kalan isimleri sürekli koyuyor. İpek isminin anlamı hem güzel hem eski bilindik isim hem de herkes koymuyor. Tercih sizin tabi
Yenianne3 Sevimaltnn hep hayalimdi kız olursa duru koyacaktım cevremdeki herkes duru koymuş duru cok revaşta bu yıl
reyhan16 İsimler de Instagram akımları gibi oldu artık 🤦🏻♀️ Bir tane farklı isim yok hep aynı hep aynı ne olacak benim kızımın adı 😂 farklı isimde bulamıyorum bir ümit önerilere bakıyorum malesef hiç beğendiğim çıkmıyor
Aysunays Sevimaltnn Duru cok guzel evet cok konuyor ama napalim guzel isim bende kizim olursa Duru koyacagim🥲❤
buse006 Sevimaltnn 1 ay sonra kızımı kucağıma alacağım ismini Arya Lina koyduk Linayı abisi çok istedi o belirledi 🥰 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz 🙏 düşünürseniz Arya ismi de güzel 🥰