1903diloA Melisafurkann Allah razı olsun canım haber verirsin okuyunca Müsait oldukçada Meryem suresi okuyun kizlar 🤲🏼🤗 İnşallah bu Ay hepimizin dönüm noktası olursa Salih hayırlı evlatlarımız bizi bulur 🤗
A_nuur19 1903diloA Canım beni de yazar mısın adım Ayşenur 5 Yasin alayım 5 de Meryem suresi alayım okuyunca yazarım 🌸
1903diloA Melisafurkann bende öyle sabah 5 ten beri ayaktayım zikir çekmeye çalışıyorum bı yandanda inşallah Rabbim yüzümüzü guldursun
1903diloA A_nuur19 Tamam canım benim Allah kabul etsin okuyunca yazarsın olurmu ismini not aldım şimdi 🤲🏼🤗
1903diloA A_nuur19 tamam canım yok bittiğinde haberim olsun bende şimdi devam edicem en son bağışlama duası yapicam o yüzden 🤗🤲🏼
1903diloA A_nuur19 41 yasin Tamamlandı ama çoğu katılmak istiyen yazmadı akşam okuycam duasını kendim devam edicem okumaya yine birde bugün Meryem Ana otu aldım inşallah onunda yapicam ben bol bol Meryem suresi okuyup akşam teslim edicem duaları inşallah 🤲🏼🤗
1903diloA A_nuur19 Allah kabul etsin canım şimdi namazda köle hacet namazı 56 tane yaşın oldu seninkiyle beraber elimizden geldikçe devam edelim Allah’ım mujdelendirsin hepimizi insallah ♥️🤲🏼🤗
Hanifegedikli 1903diloA amin inşallah bu ay bütün tuşlara bastım bakalım nasip hayırlı haberleri alalım
1903diloA A_nuur19 Allah’ım inşallah ilk haberi senden almak nasip olur hadi bakalım geciktin mi canım 🤗
1903diloA Hanifegedikli aynı bende canım 41 tespih duası bile yaptım akşam 🤲🏼🤲🏼🤗 rabbim yüzümüze baksın
1903diloA A_nuur19 yaa hastalandin mi peki canım yoksada üzülme bu ay dualarınıza yeni basladik bırakma 🤲🏼📿 zamanı var herşeyin bende çok zorlanıyorum ama Allah yardımcımız olsun ne zaman yumurtlama oldu tarihini biliyormusun