1903diloA Nursotu evet canım 41 tane Meryem suresi 41 tane yaşın süresi bende bu gece başlıyorum okudukça buraya yazın tamamliyalim 🤲🏼📿🤗
1903diloA HAYİRLİ AKSAMLAR KİZLAR SU AN BURDA OKUYAN 2 HANİMLA BERABER ESİM ANNEM BENDE OKUDUK 9 YASİN SURESİ OLDU VE BEN BİRDE SEKİNA DUASİ OKUDUM HEPİMİZ ADİNA RABBİM SİMDİDEN SİFALANDİRSİN MURADİMİXA ERDİRSİN İNSALLAH 🤲🏼 32 YASİN KALDİ 🤲🏼
1903diloA 1903diloA İSMİNE BAGİSARİKLARİM MELİSA AYŞEGÜL ÖZGE NURDAN İLKNUR AYŞE HANİFE İSMİ OLMAYAN YAZSİN
mucizemom8 1903diloA amin inşallah bende nasip olursa yarın okuyacağım benide anmayı unutma canım rabbim kabul etsin inşallah ♥️
Melisafurkann 1903diloA Allah razı olsun canım bende temizlenip okurum inşallah grup açılmıyor mu burada
1903diloA mucizemom8 amin canım benim Yarın daha fazla okurum Alahin izniyle okudukça sizde yazarsınız bilelim 7 günden önce tamamliycaz gibi Rabbimin izniyle 🤗🤲🏼
mucizemom8 1903diloA inşallah canım Allah’ın iziniyle yarın okuduğum da yazarım buraya rabbim kabul etsin hepimizi sağlıkla evlatlar la müjdelendirsin nasip etsin inşallah ♥️😊
1903diloA Seninkinide ekleyince 25 yasin oldu canım ben sabah okudum akşamda okuycam annemle babannemde okuyo şu an pazartesiye biter Allah’ın izniyle elimizden geldikte okuyalım 🤗🤲🏼 her duamin sonunda size bağışlıyorum isimlerinizle 📿