Miniminicikkk Yüzden belli oluyormuş bilimsel kanıtlanmış 😳Cilt tonu eşitsizliği dediğimiz bu durum artınca, yani yüzünüzde belirgin kahverengi lekeler oluşmaya başlayınca hamilelik ihtimalini düşünebilirsiniz. Melasma adı verilen bu rahatsızlık çoğunlukla kadınlarda görülür ve özellikle hamilelikte oluştuğu bilinmektedir.
cilm Gkhnm97 hamile olan kişinin gözü beyazlarmış.. hatta bi ay adetim gecikmişti hastaneye gittim kan vermeye.. yanımda bi konuştum kan vermeye falan geldim dedim gözüme baktı hamile degilsin dedi ve öylede çıktı.. sonrasında sordugumda gözden anladım dedi bende şaşırmıştım
Burcualiasaf Gkhnm97 evet bunu bende duymustum hatta bana da dediler gozunun ici parliyo hamile misin diye😁 ama genelde yas olarak buyuk insanlar anliyo benim anlamam zaten mumkun degil😃
GamzeTKN CANIM benim eşim cafe de otururken senin gözlerin neden bunkadar parlıyo demişti bende bilmem ki demiştim bir iki gün sonra test yaptım plansız bi baktım hamileyim. Bilyoduk ama öyle bişey olduğunu. :) şimdiiii 33+4 deyiiizzz 💓💓💓💓💓
Seda5892 Gkhnm97 ben burda okumuştum hamile olunca kirpikler birbirine giriyormuş diye sonra baktım benimkiler birbirine girmiş 😂 sonra test yaptım pozitif alakası var mı tesadüf mü bilmiyorum
Buket48 Aslinda şöyle duyunca sacma ve mantiksiz geliyo ama benim basima geldi. Kirpiklerim birbirine girmisti hep sonradan hamile oldugumu öğrendim. Bazi seylerin nadir de olsa dogruluk payi oluyo. :)
TimuinMeliskdem Gkhnm97 eğer hamileyseniz kirpiklerinize bakın çarpık çarpık birbirine karışmış gibi görünüyo tabi ona mı baglı bilmem bende okumuştum bi yerden sonra kirpiklerime baktım öyle görünüyodu 😀😀
tazecikanneee UykusuzAnne @Gkhnm97 ben test yaptım çift çizgi aksamına bi misafir geldi kimsenin biseyden haberi yok kadın bana sen hamile misin dedi ben sok 😂 gözlerin parlak kirpiklerin karışmış felan ddi kalakalmıştım öyle kendi kızını da anlamıştı direk 😂
UykusuzAnne tazecikanneee Evet öncenizi bilen biriyse ve bu tarz konulara hakimse anlayabiliyorlar cidden. Dediğim gibi bende olmadı ama kız arkadaşımın gözleri sanki limon sıkmış gibi parıl parıl oldu yüzü aydınlandı zaten beyaz tenliydi ama daha da beyaz oldu bi güzelleşti hamilelik öncesi soluk bakışları vardı 😊 sizin de güzellik olarak etki etmiş belli ki malesef kızım beni çirkinleştirdi 😁
esras tazecikanneee Bende ilk hamileliğimde hatta ben bile hamile olduğumu bilmiyordum bi tanıdığımız yaşlı teyze oturmaya gelmişti bize o bana dedi hamile misin dedik istiyoruz ama yok değilim dedim sonra bir kaç hafta sonra adet olmayınca test yaptım pozitif çıktı çok sasirmistim sonra o teyzeyi gene gördüm nasıl anladın bana da öğret demiştim bana dediki kirpikler çift çift birleşirmiş veya kirpikler birbirlerine dolaşıp ucları birleşirmiş dedi ordan anlıyormuş..
YagmurDaskn Gkhnm97 Birbirinin içine girmiş oluyor iki üç kirpik bi tane gibi görünüyor. Hani rimeli çok sürünce yapışıyor ya birbirime onun gibi
Zeyna0607 Gkhnm97 yok canım ya bende geçen ay karıştı kirpikler dedim varmı yok hastalandım bizzat yaşadım alakası yokmuş
Mimnak Gkhnm97 kirpik bilmiyorum ama gözden anlaşılıyor yani bn gözlerimi ne kadar tam açmaya çalşsamda açılmıyordu resmlerden bile belli 😊
Deletedmom541 Gkhnm97 bende aslinda hic inanmam hurafeleri ama hamile oldugumu ogrenmeden annem alt kirpiklerin yapismis birbirine dedi hamilemisin yoksa dedi, hata gulmustum ama o ay hamile oldugumu ogrendim annem cok kiside gormus oyle😁
Nisa43 Gkhnm97 benim gozlerimden bilmisdi banada sacma gelio ama dedi teyzem test yaptim gercekden hamileymişim
Gkhnm97 YagmurDaskn bnm ust kirpikler capraz ve birbirine girmis canm alt kirpikte yapisma var sadece acaba hamilemiyim tabi kaptirmamak lazim 🤔😁