Deryakaya1802 Gkhnm97 kirpiklerimden anlamıştı arkadaşım 😀 Çift çift ve karışık oluyormuş sanırım. Saçma şeyler ama.
Berkaytuana Gkhnm97 kiprikler birlesiyrmus yapisik gibi duruyormus gittim aynaya baktım ben farketmedim ama😅
Serraa05 Gkhnm97 evet anlasılıyor yani beni gorenler dıyo direk hamılemsn diye.gozlerim parlıyomus kirpiklerin kıvrık kıvrık gözüküyo toplanıyo bole bi güzellik gelıyormuş.ole dedıler.
Serraa05 Bide cidden benim gozbebeklerim cok büyüdü hala öle bnde farketmstim hamıle oldugumu bılmıyodum daha
Serraa05 Pszge aa ordan anlasılıyomuymuş ilk defa duydum bunu :) saglıklı olsunda kendısı kız erkek farketmz :)
Pszge Serraa05 gözlerde büyüme olursa kız olur diye duydum bende tabi canım sağlıklı olsunlar inşallah.
Sibelemre Gkhnm97 benim edetim bittikten 1 hafta sonra ablama resim gönderdim sen hamilesin gözlerinden belli dedi bende yok be adetim yeni bitti daha olmaz dedim ama hamileymişim 🤪🤪🤪
Fatmanaz Gkhnm97 ben hastanede çalışıyorum geni öğrenmiştim hamile olduğumu beni bi kadın gördü iki çocuklu dedi kız sen hamile misin o nerden çıktı dedim kirpiklerin yapışmış dedi bende inanmamıştım ama uluyormuş işte ☺️
Nursemom Gkhnm97 bana da hiç tanımadığım birisi hamile misin demişti çok hafif çıkmıştı karnım daha. Nerden anladınız dedim. Gebelikte dudaklar ve burun biraz büyür ddi 😳