Queenhera Lagertaa yok hayır çıkıntı falan söylemediler, 16.haftada direkt kız dedi, detaylı ultrasonda da doktor üç çizgi var bakın kız dedi 🌸
LadyX Kubra0606 ben 12.haftada ikili tarama testi için gittiğimde hem kan verdim hem de doktorum ultrason ile muayene etti. Ense kalınlığı ölçüldü. Burun kemiğine bakıldı. Bebek hareket ediyordu, gösteriyordu da. Pozisyon iyi olunca cinsiyetini net görebildik büyük ekrandan doktorum da işaret etti ve direkt bacak arası ultrason fotoğrafını bile çekip bana verdi.
AdaEcem LadyX teşekkür ederim 🤗 sağlıklı hayırlı olsun🙏 2 kızım var, oğlum da olsun çok istemiştim, bekliyoruz sabırsızlıkla. Doktor cinsiyet söylemiyorum dedi bu hafta. Haftaya özele gidecegim diyorum merak ediyorum net olsun🫣
Nazf Kubra0606 Haftada kıza benziyor dediler 12. Haftada erkek olduğu çıktı :) ve %100 erkek dediler hiç saklamadı ve cok erken öğrendik cinsiyeti. Bu sene erkek bebek senesi :)
AdaEcem Lagertaa hayırlı olsun sağlıkla doğsun. Ultrason görüntüsü var mı kaç haftalık belli oldu cinsiyet,ben muhtemelen haftaya giderim