Karakurt Hellllloooomamaa zorla uyudum canım gitmedim acile gitsem yüksek ihtimalle alırlardı sezeryan şükğr şimdi iyiyim
Hellllloooomamaa Karakurt dün akşam benimde oldu sancim ama dinlenince geçti artık zamanımız az kaldı ya normaldir bunlar herhalde
Karakurt Hellllloooomamaa aynen de işte kanamayı başlatma olasılığı çok yüksek ondan korkuyorum bende kanama yada su gelmedıkxe bide bebegın hareketlerını hissedemezsem öyle giderim cuma günü gittiğimde kasılma çıkarsa yüksek ihtimalle yatış yaparlar yine
Hellllloooomamaa Karakurt bende yarin gidicem nst de gecenki gibi sancı çıkarsa bana da yatış verirmi acaba hazırlıklı mi.gitsem
Karakurt Hellllloooomamaa Hellllloooomamaa valla canım ilaç kullanıyorsan eğer ve ona rağmen sancı çıkarsa yatırabılır ama tabi sancının şiddetine bağlı 30 40 arası olduğu zaman önemli değil dediler bana 80 e çıktığında geçmezse ilaçla alacağız sezeryan dediler dün geceki bana göre 80 üstü idi araban varsa arka bagaja koy yanında gitsin yatırmazsa geri gelir ben öyle yapacağım eğer yoksa da kapının girişine bırak yatış verdiklerinde eşin gelir alır hemen yada yakınınızdan rica edersiniz o getirir
Hellllloooomamaa Karakurt Geçen sefer bu şekilde çıktı nst ilaç falan kullanmiyorum sadece progestan igne kullanıyorum başından beri inşallah hastane çantamı yanımda götürürüm yarın araba var gider gelir benimle
Karakurt Hellllloooomamaa evet canım sancıların çıkmış ama en fazla 30 yarında böyle çıkarsa korkma yüksek çıkmasın sadece mutlaka yarın bana da haber et valizi götür canım ama inş gerek olmaz zamanını bekler bebeklerimiz cuma da benim randevum var saat 3 te ama sizin orada 5 oluyor
Hellllloooomamaa Karakurt evet gittim yeni bitti işlerim tahlil falan istedi ameliyat öncesi nst de sancı çıkmadı.sukur ayın 28 ine tarih verdi sezeryen icin
Karakurt Benden 2 gün sonra allahım tez Zamanda sağlıcakla kucağımıza almayı nasıp etsin canım inş benımde yarın sancım çıkmaz eve gelırım bende
Hellllloooomamaa Karakurt Amin inşallah duacinizim insallah yarın bana da haber verin durumunuzu çıkmaz inşallah bir sıkıntı gününü bulur bebeginiz
Karakurt Hellllloooomamaa inş haber ederim ama akşam 5 te randevum ara ara kasılmalarım oluyor inş yarın çıkmaz nst de
Karakurt Hellllloooomamaa şükür çıktım hastaneden cumaya tekrar randevu verdiler ama en ufak sancıda hemen gel dediler 3 kg olmuş canım yediğim avakadolar işe yaramış sanırım
Hellllloooomamaa Karakurt yaa masallah benimkini 2 bucuk dedi doktor ya nasıl yani hiç almamış mi dedim cihaz net ölçüm yapmıyor dedi ama bilmiyorum biraz moralim bozuldu açıkçası sizinki de kız miydi cinsiyeti
Karakurt Hellllloooomamaa yok canım benim erkek ama avakoda yiyorum 1 bütün sabah kahvaltıda onun faydasını gördüm yüksek ihtimalle muz falan da baya ile yarıyormuş ama benı kabız yapıyor ondan yemıyorum bide doktorda doğru söylemiş 500 gram aşağı ve yukarı değişme durumu var