Sorma canım başıma geleni dün akşam sancılarım başladı 2 saat geçmesini bekledim ama 1 saat 14 kere kasılmam oldu ve yoğun ağrım olmaya başladı acile gittim hemen muayene ettiler bebek gayet iyi dediler alttan muayene etti 5 6 tane test aldı enfeksiyon varmı diye orda mahvoldum zaten sonra nstye bağladılar düzenli sancım çıktı sancım geldıgınde 80 e çıkıyordu doktor dedi ilaç vereceğiz eğer ağrılarını ve kasılmanı geçirmezse sezeryan ile alacağız bugün yada yarın dedi alırsakta 2 hafta kuvezde kalacak dedi kan aldılar 5 tüp hap veriler bide toz çok şükür geçirdi ama salmadılar kontrol amaçlı kalacaksın dediler sabaha kadar ara ara kasılmam oldu yine sabah tekrar nstye bağladılar bu seferde 30 ve 40 arası sancım çıkıyordu doktor dedi bu çok onemlı değil ilaçla geçer kanaman veya suyun gelmedıgı sürece iyi dedi şükür ilacı içince geçiyor sancım 1 buçuk 2 hafta dayanmam lazım kuveze girmemesi için allahım inş kanamam veya suyum gelmez doktorumla konuştum hastane doktoru ile konuşup gün ayarlıcaz dedi çıkarsan haber er mutlaka dedi şükür çıkardılar bi yarım saat önce evime geldim aradım ama açmadı geri benı aradığında yüksek ihtimalle söyler hangi gün olacağını tabi o güne kadar bi problem çıkmazsa bebeğimle ilgili de hiçbirşey öğrenemedim iyi olduğundan başka