Meltemanneolsun 5 haftalikta anca keseyi görüyorlar canım benim 5 haftalıkken sadece kese vardı 7. Haftada duydum kalp atışını daha çok küçük yine doktorlara bir şey diyemem ama bunu söylemek için erken diye düşünüyorum
HlalRbia pnremr22 ben acile gittim yeni oluşuyorsa ondan yavaş tır dedi kendi doktoruma çarşamba günü gidicem
pnremr22 HlalRbia bencede benim doktorum da aynı şeyi dedi 5 haftalık ta kalbin yavaş atması normal zamanla hızlanıcak dedi
Aleyzeee pnremr22 ay daha çok küçük ve haftans göre duyman iyi ben 7. Haftamda duydum ve çok dinlettirmedi doktorum zararlı diye hatta doktorum büyüdükçe daha net daha gür duyucaz inşallah dedi asla bozma moralini
pnremr22 Aleyzeee duymadım kalp atışını sadece ekranda gördüm ses dinletmek istedi ses gelmedi ama ekranda gördüm kalbinin atışını
pnremr22 Aleyzeee duymadım da sadece ekran dan gösterdi sesi dinletemedi. Ama moralimi bozdu kendi doktorum bu haftalar normal çok küçük dedi. Bakalım kötü bişey yoktur diye düşünüyorum.
Aleyzeee pnremr22 daha çok küçük canım normal kendi doktoruna devam et bence her doktor farklı ben bile 7. Haftamda dinletti doktorum 5. Haftamda keseyi gördü ama 7 haftalık oldunda gel demişti hem bebeği hem kalp atışını net dinlemek için sıkma canını zaten model vererek konuşan düzgün doktor çok nadir
pnremr22 aleynaozalpp14 işte benim dün 5+6 ydı haftam neye dayanarak bu kadar net konuştular anlamadım. Kendi doktorum çok küçük normal dedi yavaş atması. Allah a şükür sizin sorununuz yok 😉
pnremr22 Aleyzeee evet doktorlar pek iyi konuşmayı sevmiyorlar heralde. İnşallah bisey yoktur açıkçası içimde de kötü bisey yok.
pnremr22 HlalRbia benim 2. Gebeliğin bir kızım var 2 yasinda. Bende çarşamba günü gidicem. Güzel haberler alalım o gün inşallah 🥰