pnremr22 Kızlar merhaba. Bugün kendi doktoruma değilde başka doktora gittim devlet hastanesine. Adet tarihime göre değil haftam normalde 6+6 olmam lazım ama 5+4 günlük falanim. Doktor bugün kalp atışına baktı çok yavaş dedi. Sonra perinatolojiye yönlendirdi oda kalp çok yavaş daha hızlı atmasını bekleriz dedi gebelik sonlanabilir dedi moralim bozuldu. Kendi doktorumu aradım kalp atışının yavaş olması normal çok küçük dedi zamanla hizlanıcak dedi. Var mı başına böyle bişey gelen? Moralim çok bozuldu
petronix pnremr22 5+4 de kalp atışını duyan çok nadirdir ben geçen duydum 8 haftalıkdım yani. İlerki zamanlarda hızlanır inşallah. Biranda neden sonlanabilirmiş ki sen başka bir doktora git
Kartanesi-24 pnremr22 yani daha haftanız çok küçük yeni yeni başlamıştır kalp atışı hızlanır inşallah merak etmeyin o haftalarda hiç duyulmayanlar var
1devaannesi pnremr22 5+4 kal yeni yeni atim kazanır 6+2 de bende de yavaştan 1 haf. Gittiğimde güçlenmiş bak yavaş olması normal demişti dr um
Loveis pnremr22 ayy daha minicik o, kalbi ne olsun ki. Bu doktorlarda konuşmasını bilmeden doktor oluyorlar. Zaten çok erken haftada duymussun kalbini maşallah, bebiş ileriki haftalarda kendini toplayıp daha güçlü atacaktır emin ol. ❤️
pnremr22 petronix çarşamba günü kendi doktoruma gidicem. Gebelik kalp atışı yavaş olduğu için sonlanabilir dedi anlamadım yani daha küçük ve moralim bozuldu.
Dcigdem62 Benimde ilk gebelikte öyleydi malesef hersey olabilir :( olumlu düsün benimki sonlanmisdi hizlanmadi ama belkide drun dediği gibi olur
pnremr22 Kartanesi-24 dinlyemedi kalp atışını sadece ultrasondan bakarak söyledi bunu. Dinlemek istedi yansımadı ses vermedi ama ekrandan gördüm kalp atışını. Kendi doktorum normal çok küçük dedi bakalım. Çarşambayı bekliyorum.
ynzl Hızının kaç olduğunu söylediler mi? İnternette yazıyor haftaya göre kaç aralığının normal olduğu
pnremr22 ynzl hızını söylemedi daha hızlı atmasını bekliyorum dedi daha yavaş atıyor dedi o da ekrandan söyledi dinleyemedik ses gelmedi çünkü
Kartanesi-24 pnremr22 benimde aynı şekilde 5 hafta 4 günlük falandı ilk gittiğimde kalp atışı başlamış hayırlı olsun dedi doktorum ama dinletmedi 10 gün sonra tekrar çağırmıştı o zaman dinletmişti bence çok normal inşallah sizde haftaya falan giderseniz duyarsınız
pnremr22 1devaannesi o zaman benim ki de normaldir yani. Nasıl bu kadar umutsuz konuşuyorlar anlamadım.
pnremr22 Loveis Loveis ya valla panik atak oldum kasıklarım ağrıyor ara ara dünkü doktorunun dediklerine bağlıyorum hemen ya kötü bişey olursa diye. Direk söylediler yani. Kalp atışının sesi duyulmadı ama ekrandan gördüm kalp atışını. Kendi doktorum bu haftalarda normal dedi daha çok küçük dedi. İnşallah haftaya çarşamba gidicez Kendi doktoruma hersey iyi olur. ☺️
HlalRbia pnremr22 ben acile gittim yeni oluşuyorsa ondan yavaş tır dedi kendi doktoruma çarşamba günü gidicem
aleynaozalpp14 pnremr22 bende 6 haftalıkken kalp atışını duymuştum çok az duyulmuştu hatta doktor dedi ki daha çok küçük minicik büyüdükce daha net duyulur demişti Allah’a sükür şuan 21 haftalıgız bi sıkıntı yok
pnremr22 aleynaozalpp14 işte benim dün 5+6 ydı haftam neye dayanarak bu kadar net konuştular anlamadım. Kendi doktorum çok küçük normal dedi yavaş atması. Allah a şükür sizin sorununuz yok 😉