Yarenn24 Haftamda bebek kanala girmişti 38+5 oldum dün muayenem vardı dr. Bebeğin başı bayağı aşağıya inmiş dedi Arada bi belime kasıklarıma sancılar giriyor ama açılma yok nişan yok suyum vs gelmedi gelen giden yok yani bekliyoruz 🥲
-Anonim-1 Yarenn24 bendede sancı dışında belirti yok ya birde gün geçtikçe kilosuda artıyor doğumu zorlaştırır diye korkuyorum
ceren-123 -Anonim-1 40 haftalık olduk bugün yaklaşık 3 haftadır doğum kanalında ne açılmam ne sancım var maalesef yarın sezeryan olacağım 🥲
-Anonim-1 ceren-123 yaaa sağlıkla kucağınıza alın benim sanırım bu hafta 39 yani alttan bakma olur belli olir diye düşünüyorum 🤗
rubeyyisarah -Anonim-1 yaa gerçekten çok garip öyle bir anda geliyorlar ki😅 biz plan yapıyoruz mesela ben hep erken doğurucam sandım şaka gibi şu an 40-42yi bulucak diye bekliyorum ahahha
-Anonim-1 Zeno ben öyle bilmiyorum doğum pozisyonu baş aşağı durması kanala girmesi ise daha da aşağıya çatıya doğru inmesi diye biliyorum
Damlaydinn -Anonim-1 Amin rabbim bütün hamilelerin yardımcısı olsun herkese kolay sağlıklı huzurlu bir doğum nasip etsin inşallah ☺️
Gulbaharbambi rubeyyisarah bende 38+4 üm, iki gecedir çok fazla ağrı sızı oluyor. Sizde durumlar nasıl 😕