Pinkyy Rstasar benimde aynı hemen hemen kuru meyveler filan yok,muz yok içinde çok şeker varmış,öyle makarnalar pilavlar,bol yağlı salatalar yemekler filanda yok,insan alışıyor ama bebekleri düşündükçe..
Rstasar Pinkyy bende alistim 😬cikilata aseriyorum resmen ☃️Ama yasak ve esim asla izin vermiyo bebege bisey olur diye bende frenliyorum 🙁
Rstasar Medusa evet gebelik sekeri ciktigi icin verdi yoksa hayatim boyunca diyetisyene gitmis insan degilim 😬 hatta arkadaslarim hep sasiriyordu cocuk bacagi gibi bacaklarin nasil yapiosun falan diye .Suandada karnim ve goguslerim buyudu onun haricinde cok belli etmiyorum ama hizli kilo aliyorm iste sekerden.
Rstasar GlZngin seker orani yuksek cunku yildizli olan tum meyvelerin seker orani yuksek.Gebelik sekeri olanlarin tuketmemesi gerekiyor .Bence sekeri olmayanlarda dikkat etmeli sonucta kilo aldiriyor
Pinkyy Rstasar bende de öyle hatta eşime pudingler kekler yapıyorum her hafta,ben yiyemiyorum yaa bare o yesin kilo alsın görsün gününü diye 🙈 dün gece ben yattıktan sonra hışırrr hışırrr ses geldi bi kalktım almış çikolatayı hapur hupur yiyor bir bakış attım poşetini bile yiyecekti nerdeyse 🤨😠🤣😬
Rstasar Pinkyy yok Allah tan benm esim sporcu hic yemiyor o tarz seyler seker cikolata unlu seyler hic tuketmez sadece tavuk pilav 😃😃yoksa canm isterdi yerdim baya
Pinkyy Rstasar süper 👍🏻allahtan canım çekmiyor benimde görünce filan,doğumdan sonraya saklıyorum tüm yiyemediklerimi
ozgesel1seyler Ahali 34 haftalik hamileyim. 32.de kontrole gittigimde doktorum findigimin karin cevresi 2 hafta geride demisti. Onumuzdeki 2 hafta boyunca full protein agirlikli beslendim canim cektiginde abartmayarak tatlimida yedim dun kontrolumuz vardi findigim haftasini yakalamis ve hicc kilo almamisim 😂 doktorum ne yaptiysan boyle devam et dedi 34. Haftadayiz 10 kilo aldik ve son 2 haftada protein agirlikli beslenince hic kilo almadim tavsiye ederim diyet topigi gorunce kayitsiz kalamadim 😊
Elif7 Medusa merhabalar ben yolun en başında olanlardanım sanırım🙈 daha iki gün önce öğrendim sanırım.. 5.haftaya girdim🙈🥰🥰 bütün hamişlerde kilo problemi var ve bende yaşıcam bu diyet işe yarıyor mu gerçekten? 😋
Medusa Elif7 yani sağlıklı beslenirsek sağlıklı kilo alır bebek 😍 amacımız o inşallah. Hurma yiyip aldığımız şeker ile helva yiyip aldığımız şekerin vücudumuza etkisi farklı illa ki. Bakalım sağlıklı kiloda bitiririz inşallah 🎈
Medusa Elif7 kelin ilacı olsa 😂 ben de işte ev yemeklerini yiyorum filan ev yoğurdu günde 1-2 meyve. Ceviz yiyorum mutlaka günlük süt içmeye çalışıyorum. Tatlılardan hamur işlerinden uzak duruyorum bu 3. Günüm bugün çok daha rahat geçti ilk iki güne göre. Açlık krizi mide yanması azaldı çok. Şekerim düşmüyor ani bir şekilde