Susu45 20+3teyim allahım kaç gündür geceleri yarım yamalak uyku yaşıyorum iki üç saatte bir uyanıyorum sanki uyku mu almışım gibi hemen uyuyamıyorum deliricem bütün gün esniyorum sonra olan var mı böyle
Sukrangoler Susu45 bende öyleyim 35+6 haftalığız gece uykularım çok düzensiz bu gece 5 kere uyandım 🥹
Yarenn24 Susu45 sen uykusuzluk sorununa erken başlamışsın sanki :( ben 30. Haftadan sonra problemler yaşamaya başladım şimdi 38 . Haftadayım doğururum inşallah 😔
Auri Susu45 Ben daha 6+4 üm Şimdiden başladı bu problemler delirmeme 🤏🏻 şu kadar kaldı Bütün gün esniyorum asla dinlenmiş uyanmıyorum
tazeannesese Susu45 benimde böyle maalesef bi tuvalet ihtiyacı, bı ayak yanmasi, bı bel ağrısı herşey uyandırıyor 🥹
2diplomaliamaanne Bebekli hayat da böyle bişey vücudun ona hazırlık yapıyo 😄 hatta bebişle birlikte saatte bir bile uyanacaksın
Susu45 Yarenn24 evet ya bende anlamıyorum çok ileri de olması gerekiyordu daha karnım bile çok yok yani
Susu45 Auri Offf gerçekten bir tek ben zannediyordum sabaha kadar saçma sapan rüyalar görüyorum yarım yarım uykular eşimi boğacaktım gece uyuyor diye 😂
Mms HAFTADAYIM BENDE saatbaşı uyanıyorum sanki alarm kurulmuş gibi ve aynı dediğini gibi arada uykumu almıış bi şekilde uyanıyorum gündüzleri çok uykum geliyor çalıştığım için zor olyor
Susu45 Mms ben işten çıktım yani çıkmak zorunda kaldım geçen hafta çok zor oluyordu biliyorum yani Allah kolaylık versin 🥲
Auri Susu45 Gerçekten aynısı Bıktım rüya görmekten asla normal uyuyamıyorum Eğya görüyorum uyanıyorum sonra yine rüya korkunç
Susu45 Auri bende aynıyım kabus üzerine kabus yani sürekli abdestli dolaşan biriyim kuran dinletiyorum eve bebeğe ama kurtulamadım kabuslardan sanırım hormonlardan oluyor psikolojik🥲
Aleymercimek Susu45 benim son 1 aydir belki daha fazladir uyku düzenim yok hep 3-4 arasi uyuyorum oğlen 1-2 gibi kalkiyorum bebege zarari olur mu veya gelisimi sikintiya girer mi sizce
Susu45 Aleymercimek zannetmiyorum benimde öyle çarşamba kontrole gidicem umarım iyidir 21 haftaya girdim yani çok erken başladı uykusuzluk durumum benim
feynnur Susu45 bende 21 haftadayım zar zor uyuyorum 3 saat dolmadan uyanıyom dönüp dönüp yine bi şekilde uyuyakalıyom 3 saat daha uyuyom ama bu süreç toplam 12 saat faln sürüyo