Sila_aylin66 Kızlar 31 haftalığız bebeğim dün önceki günlere göre biraz daha az hareketli ama ben dün yorgun ve uykusuz dur ondsn diye düşündüm ama akşam saat 7 den beri hiç hareketi yok bana akıl verin ne yapayım
Girlmama Sila_aylin66 ben 30 haftalıkken doktorum hareketleri nasıl dedi ultra hareketli bir kızım var doktorumda biliyor bu aralar azaldı gibi dedim bundan sonra takip et en az 10 hareket 1 günde dedi geceleri durmuyor yine kızım sende ona göre bak 10 dan az olmaması lazım
Sesra34 Sila_aylin66 o haftalar da hareket azlığı oluyor bende öyle olmuştu yani, bol su içinde benim bebeğim hareketleniyor sizde bi deneyin isterseniz bardağı dikleme işin
dunnobeck Ben de az önce bu korkuyu yaşadım ama biraz bekleyince çok hafif hareket ettiğini fark ettim. Çok stresli bir durum olduğunu biliyorum ama kafanızı oraya vermemeye çalışın, birkaç saat daha bekleyin. Yine hareket yoksa doktorunuza sorun bence
Sila_aylin66 bisbis dunnobeck şuanda Dr a geldim yatış verdi 24 saat takip yapılacak ve bebeğimin suyunun fazla olduğunu söyledi
bisbis Bende 31+4 dum dün az harket ettı dıger günlere göre ama benım aktiflıgımke alakalı oldugunu anldm dınlenıp uyuduktan sonra duzelmeye başladı hareketlerı
bisbis Sila_aylin66 canım çok çok geçmiş olsun Inşallah bebegınle sağ dağlım çıkarsınız Hastneden . Suyum fazla demıssın sekerın varmı ? Bıde nts gırdınmı
nur233 Sila_aylin66 Geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı çıkmaz bende 25 haftalığım 4 gündür hissetmiyorum biraz tedirgin oldum normal mi acaba yoksa bir sıkıntı olabilir mi bilmiyorum korkuyorum da🥺☹️
Sila_aylin66 bisbis çok teşekkür ederim şekerim yok evet nst ye girdim bir sorun çıkmadı çok şükür dün akşam çıktım geri
bisbis Sila_aylin66 ay canım çok sevındım valla bende korktum sen öyle dıyınce şükür bende hıssettım dün harkt fln rahatladım bende hastaneye gdcktm yoksa suyu fazlalılıgıbu n’aptınız
Sila_aylin66 bisbis Rabbim korktuğumuzu yaşatmasın su fazlalığı ile ilgili birşey yapılmadı akşam çıktığım için uzman Dr yoktu iki gün sonra poliklik kontrolü dediler pazartesi gidicrm onun içinde
bisbis Sila_aylin66 canım banada bıraz fazla demıstı başka doktor norml demstı bsy dememıstı bendede şeker yok. Beyaz ekmek tüketmememız lzm
Sila_aylin66 bisbis bana diğer kontrlümde denilmişti ama geri yok dedi Dr sonra bu Dr da var dedi birde riskli bölümdeyim normalde de o yüzden de kokrtum