Karabiber123 Fatmaacylnn çok mutlu oldum alalh analı babalı büyütsün konya şehir hastanesinde problem yaşadık sonunda özele gitmek zorunda kaldık
Fatmaacylnn Karabiber123 neden problem yaşadınız dün herkes şehir hastanesinde problem yaşamış galiba orda takipli olan birini de yer dolu diye almamışlar Necmettine gelmiş
Buzmavise Karabiber123 aaa sen konya da mısın 😊 eşimin memleketi 😉 kayınvalidem de salı günü şehir Hastanesi’ne gitmişti covid olmuş apar topar meram tıp yollamışlar
Fatmaacylnn Karabiber123 çok saçma yaptıkları kadın buraya bi geldi sancıları çok yüksekti zaten resmen uğraştırmışlar orda
mrymbrl senamom_ çataldaki süreç zor muydu ben ilk dogumda çok panik yaptım da ikincide de çataldan korkuyorum hala sancıdan korkmuyorum 🥲🥲
senamom_ mrymbrl benim için en zor olanı çatala aldıkları andı defalarca iniyim dedim ama indirmediler zaten 5 dakika içinde de her şey olup bitti
Karabiber123 Fatmaacylnn çok rezillikti aynı şekilde benimde sancı açılma vardı gönderdi Suriyeliler doluydu ama
Karabiber123 Fatmaacylnn sizin nasil ilerledi süreç meram tıpta hala sütüm inmedi benim hastaneden taburcu olduk
T-aksoy senamom_ Allah hayırlı güzel ömrü nasip etsin son anda çok mu sancı oluyor nasıl bir duygu his ve çıkma anı nasıl ? Ikınmak zor mu ?
senamom_ T-aksoy çok teşekkür ederim benim için en zor anı tam açıklığın olduğu andı inanılmaz bir baskı hissettim ama çıkarken hiçbir şey hissetmedim bir anda hepsi geçti
Fatmaacylnn Karabiber123 yaa hemen taburcu etmişler niye inmedi acaba sütünüz normal doğum da hemen gelir diyolardı