[silindi] Hizliveofkeli haklısınız tesekkr ederim insallah her zorluk karsısında kolaylıgı yasattırır rabbim bana da sizede herkeze de
[silindi] 3prensAnnesi_ insallah tesekkr ederim ben karmakarısıgım suan da dua edin rabbim içimizden geceni hayırlı saglıklı bi sekilde bilere versin inşallah
[silindi] Esay5060 özel mi doktorunuz devlet mi acaba bilmiyorum ya bana denk gelmedi böylesi bi doktor
Esay5060 [silindi] devlete bi.kaç doktora daniştim bebeğim kücük yeni sezeryan oldum ama korunduğum halde hamile kaldım sorun olmaz dediler özele de daniştim aynisini dedi
[silindi] Eylul41 allah evlatlarınızı size bagıslasın gönlünüzden geceni nasıp etsin inşallah basınız saolsun
[silindi] asenat-63 en sonki bebegim 1 yas 4aylık eşim cok istiyor ben cocuklarımı büyüttükten sonra belki istersen o zaman yapsak dememe de benim kafam suan kaldırıyorken yapalim ki sonra sen istersin ben istemem canın sıkılır diyor geciştiriyor
Anne1214 [silindi] yok canım devlete gidiyorum devlette doğum yapıcamda benim doktorum herşey olabilir ama olmayadabilir içini ferah tut hiçbişeyi kafana takma dedi