Feyurta 10 ocakta 5 haftalık düşük yaptım aslında korunduk ama düşükten hemen sonra korunmasız bi ilişki oldu şimdi de aşırı akıntı var evde bi kaset test vardı yaptım hayali bi çizgi var daha çok erken ama içime şüphe düştü var mı ihtimali acaba !)))
Gul-2024 Feyurta benm düşükten bir ay sonra oldu hamileliğim ve şuan doğuma 26 gün kaldı olmaz diye asla bişey yok oluyor yani
Peri_Omer Feyurta hormonlariniz sifirlanmişmiydi acaba? Yani hamilelik testinde negatif i gordunuzmu ?
Mor-kelebek Canım tam göremedim ama beta değerin daha düşmemiş olabilir benim 7 haftalıkken kürtaj olmuştum 1 bucuk ay gibi sürede sıfırlandı betam
Feyurta Mor-kelebek ben düzenli kontrol ettirdim en son 5e düştü bıraktım o yüzden sıfırlanmıştır diye düşünüyorum 15 ocakta 5di
Feyurta 1380ags teşekkür ederim 💖henüz düşüğü atlatamadım dinlenmek istiyordum nasip bakalım ne olacak 🥲
Mor-kelebek Feyurta zor bir süreç rabbim sabır versin benimde alışmam uzun sürdü biraz ama hayat mecbur devam ediyor
1380ags Feyurta Benim de 3 aralıkta düşük oldu. Hakkımızda hayırlısı. Ben de şubatın ilk haftasını bekliyorum kan için geçen gün kitte çıkmadı