Aryam2019 Nagos sezaryen ile doğum yaptım çok pişmanım gerçi ben mecburiyetten sezaryen oldum ama aklınız varsa normal Doğum yapın
Aryam2019 Nagos zorluğu Doğumdan sonra 😒😒 bence olabiliyorsan normal Doğum yap ertesi gün fıldır fıldır gez
Annebsr Findix okuduğum en rahatlatıcı sezeryan doğumlardan 😊 Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin ♥️
Findix Tugba1234 iyiye odaklanin inanın kendime boşuna stres yapmışım nasıl dogurcam diye böyle olacağını bilseydim şuan 10 tane daha doğururum o derece 😊
Yagmur0256 Findix Canım bende sezeryan olacam ama aşırı korkuyorum dikişlerine bakabiliyo musun lavaboya giderken felan ben çok tırsıyom yaa🙈😭
Findix Yagmur0256 Ben hiç bakmadım eve gelince zaten 1 hafta su geçirmez bant vardı sonra açılınca bi kere baktım ince bi çizgi varla yok arası sanki kilot lastiği iz yapmış gibi duruyor 😂
Gmzcyln Findix hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün darısı bana ama bende sezeryan istemiyorum ilkim normal bu da normal olur inşallah
Merveogulganmis Findix depent göbek deliğine kadar gelmıyo mu boyu sezaryen de nasıl rahat oldu. Acı oldu mu. Bende bır gun sonra seZeryan olucam ama depent konusunda çok kararsızım sıkarsa dikişlerim acırsa sonra pişman olmayayım aldığıma.
Tugceisil Findixhayırlı olsun 👏🏻 sezeryan olmak isteyen ya da olmak zorunda olanlar için çok pozitif bir yazı olmuş teşekkür ederiz ☺️ Allah analı babalı büyütsün 🧿