caglasb Bus-ra590 çorlu devletteki doktor peronatoloji icin kayit acti mi size. Ben direkt sehir hastanesine gittim normal kadin doguma once muayene oldum detaylı ultrason istiyor dedim yeşil alana kaydinizi açtim randevu alin 182 veya mhrs den dedi ben de surekli her gün aradim perinatoloji için en son e nabizdan sabah saat 10 da girip aldim internet üzerinden yani once sehir hastanesinde detayli için yeşil alan doye bi şey var oraya kayıt acmasi gerekiyor doktorun
boncukbiranne caglasb merhaba bende Tekirdağ’dayim da hangi tarihlere aldınız yakın tarihler mi cnkû kaç gndrrn randevu bulamiyorum Şubat’ı 20 su yada 27 si almam lazım
Ela411 Şehir hastanesinde detaylı ultrason da banada 20-25 dk baktılar doktordan doktora değişiyor sanırım süre
birkizanneesi Nilyzbn Bilkent şehir hastanesi takipliyim orda doğum yapacam inşallah. Ama GATA da detaylıya girdim bir tane perinatoloji uzmanı var o bakıyor detaylıya. Ordan aldım renkli ultrason kağıdı. Ama bilkent şehir hastanesi detaylıda küçük siyah beyaz verdiler bebek belli bile olmuyordu.
caglasb MerveBasknpek yok devamli kontrollerim çorlu vega hastanesi ayşegül hanım var ona gidiyorum. Ilk kez sehir hastanesine aldim ama burda bi bayan bana da perinatolojiyi söylemişti kendisi yaptirmis zaten tekirdağ perinatoloji yeni gelmiş o bayan detayliyi sehir hastanesinde onerince bende oraya yoneldim 1 kez normal kadin soguma şehir hastanesine aldim sonra yesul qlan acti detayli ultrason icin . Sonra da ben mhrs den randevu aldim detayliya 12 subatta
tospikk1 Meryeminannesi20 bende orda yaptırdım perinatolojiye gidiyorum sürekli. Detaylı için 45 dk kadar bakıldı. Hatta daha bakardı 2 hafta sonra gel devamına bakalım dedi elden randevu verdi,kağıt verdi küçük detaylı devamı yazıyordu gün alacak yazmış kayıt bölümünde elden randevu aldım tekrar bakıldı bakılmayan yerlerine doktordan Doktor’a da fark ediyor
Edanursoylu Bus-ra590 ben yaptırmıştım 1 saati aşkın bakilmisti her baktığı yeri detaylica bana da anlatmıştı doktor sagolsun doktora ve hastaneye göre memnuniyet degisir
caglasb Bus-ra590 kayıt actiysa cok iyi sabah saat 10da açılıyor yeni randevular her gun denedim en sonuncusu tuttu ama almak bile zor oluyor sistrm yogunluktan dolayi hqta vs verebiliyor pes etmeden deneyin sürekli
Hazucak Ben normalde özele gidiyorum, detaylı için devlete gittim ama şu fark varmış detaylıda devlette radyoloji bölümü özelde perinatoloji bakıyormuş haberniz olsun. Gayet iyi baktılar 30 dk sürdü sıkıntı olmadı
caglasb Bus-ra590 detayli ultrasonu soruyorsaniz henuz randevu günüm gelmedi gitmedim ama 1 saat sürüyor diyorlar aşağı yukarı gidenlerden duydugum. Randevu alma islemini soruyorsaniz bi yarim saat falan cabaladim alabilmek için
ByanAktas Bus-ra590 bende Tekirdağ Şehir Hastanesinde yaptırdım detaylıyı. Çerkezköy de devlet hastanesi takipliyim. Doktorum yeşil alan açtı bende perinatoloji bölümüne talep oluşturdum. 20 hafta da direk randevu düştü zaten.Bir kaç özel hastane araştırdım ama içime pek sinmedi. Şehir Hastanesi’nden de çok memnun kaldım ortalama eşim 30 40 dk sürdü dedi. Evet renkli fotoğraf vermiyor ama ekranda renkli gösterip resim cekmene izin veriyor doktor hanım. Hatta doktor da çok tatlıydı. Ultrason resmi olarak da veriyor siyah beyaz ama bence iyi olması iyi ilgilenmesi yeterliydi benim için 🥰
Bus-ra590 ByanAktas bende Çerkezköy den çorluya evlendim 🤭 bende senin gibi yaptım çorludan yönlendirdi doktor randevu alırsam gidicem inşallah
MerveBasknpek ByanAktas bende kapaklıda oturuyorum çerkezköy devlette memnun kaldığınız doktor var mı ?
Bellosima Haftamda doktor çağırdı detaylı ultrasona alicak demek ki onun için çağırdı. Kayıt açma için 1600 vericem detaylı ultrason diye ekstra para mı veriliyor
tospikk1 Bellosima 12.hafta detaylı için çok erken 22.hafta gibi girmiştim ben sanırım 24 falan daha iyi deniliyor bebek büyümüş oluyo organları daha net diye araştırın tekrar tekrar ödeme yapmak zorunda kalmayın
birkizanneesi birkizanneesi Symozmn Ceydaaas1 Buraya yazmıştım Bilkent şehir hastanesinden memnunum. Sadece ultrason kağıtlarjndan memnun değilim.