Anneee_bebek sehnazz000 çok güzel oluyor valla canım ekşın istedi bende yedim siz tuzla deyince bende denedim ama muhteşem bir tat var aman Allah’ım dedim bune güzel tat 😋😁😂
Reyhan_19 Dilek1001ae gecenin bi yarısı ağlayarak uyanıp kırmızı pancar turşusu ve turşu suyu aş ermiştim 😌
bulutsm İlk zamanlar deli gibi kivi aşeriyordum Sonra kavun ve kavunlu dondurma aşerdim geç fe olsa buldum yedim 2 gündür aşırı erik çekiyor(hatta tuza bandırılmış şekilde 😭) Salatalığı tuzlayıp erikmiş gibi kandırıyprum kendimi ldldld
Sutkokusu Mumbar ve turşu diye sayıklayan ben ama sakatat diye yemedim😁 Hamilelik öncesi çok nadir eşim eşlik etmek için yerdim . Ney yasak ise o cazip gelirmiş 😂
Tazeanne74 Dilek1001ae canım oyle illa şunu yiyeceğim diye canım cekmedi ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri et kokusuna gelemiyorum (kırmızı et tavuk balık) zor bela yiyorum burnumu tıkayarak. 31+6 haftalığız
yavrumunannesi96 sehnazz000 Evet bende öğrendiğimden beri kivi yiyorum çok tuhaf bir şekilde. Sevmediğim bir meyve değildi ama aramazdım yani hatta eve aldığım bir meyve değildi. Denk gelirse yerdim. Pek meyve yeme alışkanlığım yoktu. Şuan her gün yiyorum :))
sehnazz000 yavrumunannesi96 ben suyundan falan nefret ederdim şimdi sıkıp içiyorum😁 ama tuzlayarak yemeyi daha çok seviyorum Sizin cinsiyet belli mi
monica50 haftadayım iki haftadır deli gibi avokado yiyorum hamile kalmadan önce tadını hiç sevmezdim şuan aklımdan çıkaramıyorum gerçekten bebeğin ihtiyacı var demek ki 😂