2cocuk2kopek Yaren-kayranik ilk etap tutmazsa diye o riske girmedim ilk çocuğumda bende öyle yaptım tutmadı 🙈 o emzikler çöpe gitti
Granit Ben emzik almadım çevremde alan arkadaşlarımın bebekleri tutmadı , acele alınacak bir ürün gibi gelmedi bana . Doğduktan sonra ihtiyaç halinde almayı düşünüyorum.
Girlmama Yaren-kayranik 2 tane yeterli bence ben olayı abartıp 5 tanecik almışım ama muhtemelen 1 tanesine takacak kızım ve hep onu isticek avent serisi almanız ideal olur
Kocbuse65 Yaren-kayranik Biz 4 tane almıştık 2 tane philps avent 2 tane wee 0 6 ay philpsi kabul etti benim kızım diğerlerini kullanmıyor ☺️
Mickeylover Yaren-kayranik iyi bir marka bir tane 0 ay alın başka almayın ben önceki bebeğimde her emziği denedim almadı, boşuna para verdim emziklere. Bunda avent aldım yine almazsa almayacağım başka 😀 sünnet olurken kullandı sadece o da 19 günlüktü yavrum 😇
Yaren-kayranik Mickeylover oy kuzum benim bende öyle yaptım cnm iyisinden aldım bir tane bakalım nolacak
Talentedmom Esum48 aynı emzik kısmı aynı kenarları farklı ama benim soft daha hoşuma gidiyor bebeğin tutması daha iyi oluyor air aldım cinsiyet belli olunca soft alıcam
Kocbuse65 Yaren-kayranik evet bende memnun kaldım . Ama bi tanıdığımızın kızı 2 ay kullanmış sonra tiksinmiş kullanmamış ☺️ umarım bizimki biraz idare eder ☺️
Pembiskizim Yaren-kayranik ben 2 tane aldım ne olur ne olmaz diye kauçuk uçlu ama eğer kabul etmezse hemen eczaneden damaklı almayı düşünüyorum kızım kauçuk uçluyu kabul etmemişti ilk gün hemen damaklı almıştık
Nilayy95 Yaren-kayranik benim oğlum emziği kabul etmedi . 5 çeşit denemişimdir 😄. Şimdi ise bir tane aldım. Umarım kullanır 🙏🏻 şimdiden almamanızı tavsiye ederim.