TwinsAndBeren Yaren-kayranik her bebek her emziği kabul etmiyor, bazıları hiçbir emziği kabul etmiyor. İlk etapta 0-6 alın 1 adet, kabul etmezse birkaç tane daha değiştirirsiniz teker teker alarak. Ama büyük aylar için şimdiden almayın
Asi_07 Yaren-kayranik 5 çeşit emzik aldım hiçbirini tutmuyor Philips avent verdim şimdilik kısa süreli de olsa tutuyor bebeğinize kullanarak deneyin çünkü hepsini kabul etmiyorlar elinizde kalır
Haticenurdemir Yaren-kayranik bir tane alın onuda philips avent alın avent tutmayan bebek hiçbirini tutmuyor benim kızım 4 ay boyunca tutmadı aventi tuttu birtek
TwinsAndBeren Tosbalak ben denedim tutmadı maalesef, sonra birkaç tane daha denedim onları da tutmadı.
Yaren-kayranik Haticenurdemir evet çoğunlukla avent öneriliyor onu almayı düşünüyorum teşekkür ederim
Tosbalak Asi_07 bibs avent tutmayan bebeklerin chicco tuttuğunu gördüm 3 tane takip ettiğim İnfluencer de ondan dedim bir deneyin sizde
sehnazz000 Yaren-kayranik piyasadaki tüm emzikleri denemiş biri olarak şimdilik 1 tane almanı öneririm çünkü tutmayınca tutmuyorlar 🙄