Orkay Almira_ umarım dediğiniz gibi olur 🙏🏻 sürecim nasıl olacak bilmiyorum. Boynunda 1 adet kordon da var
Orkay Emineehg kendimden gelen nişan kahverengi ve sümüksü birşey elinizi sürdüğünüzde elinize yapışıyor 🙏🏻🙏🏻
israaE Orkay benim de annem ve kardeşim var onlarda bekliyorlar seni anlıyorum 🥴 napalım ya zaten en fazla 8 9 güne doğacak bu çocuklar kimse içerde kalmıyor ya sağlıkla doğsunlar yarın bi doktora gidelim de bakalım ne diyecek haberleşelim ☺️
Mommya Orkay Ben de her gün bu mesajı alıyorum ve artık sinirlerim çok bozuk bugün bütün gün suratım asıktı bu yüzden eşim de üzüldü neden bu kadar kafana takıyorsun diye ama sanki biz bilerek doğurmuyoruz
israaE Orkay kızlar ne yaptınız 😂 doktorum bana istersen pazartesiye suni işe başlatalım dedi kanaldaymış ama açılma yok bende bekleyelim madem dedim kontrollü gidicez sizde durum nedir?
Karabiber123 Nişanı gelenler var mı hergun herkesin araması beni strese soktu sezeryandsn çok korkuyorum artık bebeğim gelsin istiyorum
israaE Karabiber123 benim gelmedi ama bekliyoruz bizde arayan mesaj atan oluyor stres oluyoruz ama beklicez elbet doğacak öyle ya da böyle önemli olan onların sağlığı öyle düşün hiçbir şeyden korkma
Orkay israaE hastane yatışı yapılıyor, sezeryana alınıyorum. Bebeğim yüz geliş ve boynunda kordon varmış o yüzden doğum pozisyonunu alamıyor
Mommya israaE Bu sabah çatı muayenesi oldum 1 cm açıklık varmış akşamdan beri de düzensiz sancılarım ve kasılmalarım var bakalım artacak mı yoksa yalancı mı 🫠
Esrakalkanc Yarenn24 ben hastanedeyim Nisan geldı sabah açıklık 2 cm dogum baslamıs sancım 5 dk da bır gelıyor
Yarenn24 Esrakalkanc su gibi doğumun olsun inşallah 🌸 darısı başıma yaa lütfen içinden geçir beni bende doğurayım artık
israaE Kızlar doktorum bana pazartesi yatış verelim suni ile başlatalım diyor siz olsanız ne yapardınız? Yani en geç zaten cumaya mecbur başlatıcaz doğumu birde kilosu falan artıyor iyice bilemedim bi