Zeynoaley buralardayeniyim dökülüyor diyorlar bence hiç almayın kalınlaşabilir benimde göbeğimde tüylenme oldu malesef 🥹 ama her şey minik bedenler için 🌸
Tugba2794 buralardayeniyim merhaba ben de de hafif cıktı az ama var yani normalde yoktu süreklı karnımı yaglamaktan ve hormonlardan 30. Haftadayım suan gözüme takılıyor çünkü önceden yoktu 🙈🥹
Ozlemakyuz Arkadaşlar lazer merkezinde hamile müşterilerime işlem yapıyorum ilk 3 aydan sonra doktor onayı ile yapılabilir bilginiz olsun ben kendim de gebeyim kendime de işlem yapıyorum tüm bölgeye
meltembadem buralardayeniyim benimde tüylenme oldu dokunmuyorum, hormonal bir durum rahatsız olmuyorum fazla takılmamak lazım 🤗🌸
QueenMommy Gizem1992 Bir şey dicem ilk gebeliğimde erkek di tüylenme olmadı şuan 20 haftalıgım kızım olucak ve tüylenmem var almasam doktor kontrolünde açarken çok utanıyorum alsam sert çıkıcak meltembadem
Ayse0575 buralardayeniyim ben almadım çok uzayanları makasla kestim. Karnım çok hassas zaten o yüzden ağda falan sürmedim hormanel napalım ☺️