- Haftadayım. Karnımda tüylenme oldukça arttı almak istiyorum fakat tahriş olmasından veya bebişe bir zararı dokunmasından korkuyorum. Alan var mı varsa ne ile alıyor acaba ?
Karın Tüyleri
Ben bebişten önce lazere gidiyordum şu an gidemediğim için jiletle alıyorum 🙂
Hamilelikte hormonlar değiştiği için tüylenme de ona bağlı artıyor. Karın tüylerini almanın bebişine bir zararı olmaz. Epilasyon cihazı kullanmadığın sürece sorun yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsin ❤️
Epilasyon cihazı zararlı mı ben 17.haftadayım alt tarafı epilasyon ile alıyordum
Heardlestgirll epilasyon dediği lazer sanırım bende kollarım koltuk altımı falan epilasyon ile alıyorum genitali sadece jiletle alıyorum kendimi kasmıyım acırsa bebeğe zarar gelmesin diye
Heardlestgirll lazerden bahsediyorum canım.
buralardayeniyim hamilelikte oluyor doğumdan snra dökülüyor sakın alma doğumdan snra dökülmezse alırsın
dygsss anladım canım
Rusapolat tamam canım
buralardayeniyim hamilelikte hormonlardan sebep malesef çoğalıyor göbektekileri almanızı tavsiye etmem zamanla daha da çoğalıyor hamilelik sonrası dökülüyor zaten hepsi eski halini alıyor şimdi alırsanız hep almanız gerekecek sonrasında da tabi yine siz bilirsiniz🌸
Benim alınacak kadar yok ama yinede rahatsız ediyor tüy sarartıcı krem ile sarartsam mı diye düşündüm ama bi zararı olmasından korktuğum için yapmadım
zeydalp ayva tüğü şeklindeyse dökülebilir aslında bende de oldu özellikle karın bölgem de çoğaldı ve siyahlaştı alma dökülür dediler ki doktorum da dökülüyo hormonlardan sebep oluyor demişti bende almadım aldıkça da daha çok yayılıp kalınlaşır diye düşünüyorum sonrasında bir de sürekli almak gerekir jilet vs vurmak mahveder bence sertleştirir yani epilasyona vs giden için olabilir de onun haricinde jilet tüğ dökücü kremler ağda gibi şeylerle doğum sonrasında da sürekli almak gerektirir
- Düzenlendi
buralardayeniyim ben hamilelikte hep permatik kullandım valla mecbur napalım 🤷🏻♀️ göbeğim de dahil .Hamile de olsam dikkat ediyordum hiçbir yerimde tüy olmasın diye alıyordum valla .Artış filan da hiç olmadı bebişim şuan 2 buçuk aylık aksine karnımda tüy çıkmıyor şuan eskiye oranla
Evrimnbe ağda ile alıyorum
buralardayeniyim bebise zararı olmaz krem tarzı biseyle almaxsaniz ama aldıkça daha da çoğalıyor . Benimkiler göbek deligimde kıvır kıvır uzuyorlar snaki saç 🥹🤣