esca344 ceyceyakc dönüyor valla yüzde yüz erkek dedi 12de 16da öğrendik kızmış 😍🫢 kızlarda da başta çıkıntı oluyormuş o sonradan kayboluyormus bu yüzden kızlar da erken haftalarda erkek sanılabiliyor 🫢
ceyceyakc esca344 etrafımda ki herkes imkansız erkek gördüyse kız olmaz bida diyince allah biliyor ya bi üzülmüştüm ama hayırlısı tabi inşallah bizim de öyle olur olmazsa da hayırlısı 😍
ceyceyakc Ebru_ebru ayyy darısı başıma inşallah rabbim sağlıkla nasip etsin tabi her ikisini de ama hayallerimiz de hep kız bir bebek vardı 😍
Ebru_ebru ceyceyakc Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏 ilk bebeğiniz mi ? Bende çok fazla kız hissetmiştim ama tersi çıktı 😊
ceyceyakc superstar_00 darısı başıma inşallah biz bugün 14+4 idik. Değişir mi iki hafta sonraya bakalım
ceyceyakc S3lin8767 maşallah size ben meraktan çatlardım herhalde ama en iyisini siz yapıyorsunuz kafanız rahat sağlıkla alın kucağınıza inşallah
ceyceyakc zhrgn okadar çok izledim ki mehmet hocanın videolarının hepsini herkese yorum yapıyorum ama kendiminkini çözemedim 😂 yakın olsa gidicem 😂
Derya034 ceyceyakc Gerçekten 12 haftalarda yanılma çok oluyor en doğru 16 haftada netleşsin diye beklemek daha mantıklı
ceyceyakc Derya034 evet 12 erken ama iyi bir doktor ayrıntılı bakarsa gerçekten anlıyor mehmet boz hoca en büyük örnek 😂
AdaEcem ceyceyakc bende pek anlamam, bacak arası bile bazen kafa karışıyor. Sağlıklı olsunlar 15 hafta içinde tekrr giderim
ceyceyakc Ebru_ebru allah nasip ederse ilk bebeğim olacak temmuz ayında 8haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum ondan beri hep bir korku var içimde. Allah isteyen değerini bilecek herkese versin
ceyceyakc oznur567 ya buda acayip şok edici 😂 ben iki haftada kız bebeğe kendimi hazırlamıştm bugn şok geçirdim😂 ama genelde önce kız diyip erkeğe dönen çok oluyormuş
Bet3346 oznur567 şu an kaç haftalıksın canım değişik bisey söylemediler dimi sonra bende aynı 21 e kadar kız biliyorduk 17 haftada kız dediler 21 de erkek mis pipisi var dediler detaylıda da aynı çıktı erkek dediler