Hilalyrdkl Merhaba . 33+1 haftalık gebelerin bebekleri kaç kilo acaba ? Bebeğim 2.500 çıktı doktora çok geldi sizde durumlar nedir ? Doktorunuz ne diyor ?
2cocukluana_ Hilalyrdkl benim 35haftada 2500du kuzum 2 hafta önde gidiyo masallah tosuncuk olacak demekki sen bakma doktora sağlıkla gelsin inşallah
Hulu61 34+3 de 2500 çıktı tam haftasına uyumlu göbek bölgesi sizin çok az önde ama şeker gibi bir sorun yoksa genetik olabilir afaki bir fazlalık yok bence
Hilalyrdkl Hulu61 bebeğim erkek şeker sınıra yakında , ama açlık tokluk yaptık bir kaç gün normal çıkıyor . Şimdi de bir haftalık ölçüm yapcam ama ben şekerin olduğunu düşünmüyorum açıkçası ölçümler normaldi çünkü
seyma0661 Hilalyrdkl evet cinsiyetimiz kız haftasıyla uyumlu dedi gebelik şekerim sınırdaydı ama fazla dikkat edemiyorum nadiren yüksek çıkıyor
Hilalyrdkl 2cocukluana_ evet bu erkek bebek diye bende öyle düşünmek istiyorum açıkçası biraz stres te oldum
fdn25 Hilalyrdkl 32+5 te 2100 gramdı doktor haftasıyla uyumlu demişti, 34+4 te de 2450 gramdı 36 da tekrar kontrolümüz var bakalım ne kadar oldu erkek bebek bu arada
Hilalyrdkl 2cocukluana_ teşekkür ederim ya bazen doktorlar insanı strese sokuyor Allahtan hamileler birbirine destek oluyor böyle 🥰