Minikbebis1 sehnazz000 devlete gidiyorum ama bunun için bile özele gidebilirim,ya iki haftadır üç kere baktı ayaklarını açmıyor göstermiyor
sehnazz000 Minikbebis1 valla 11 haftalıkken söyledi 12 de %99 kız dedi en son 16 da yine söyledi Özele gidiyorum ama her özeldeki doktorda iyi değil görmeyende var Özeli bi araştır durumun müsaitse merak ediyorsan git
deletedmom43191 Minikbebis1 devlet hep bahane bulur ona kalsa doğuma kadar söylemez özele gitsen 2 saniyede ogrenirsin😆
Dagli31 Minikbebis1 browni intense ye 2 tane birde kakaolu süt iç öyle gir hareketlenince belki gösterir canım 12. Haftada gösterdi benim ikizler büyük ihtimal ikiside kız dediler ama alışveriş yapma dedi perinatoloji ☺️
Minikbebis1 sehnazz000 ya elhamdülillah müsait ama ya göstermezse yine diye korkuyorum insan ilk çocuğu merak ediyor yaaa
sehnazz000 Minikbebis1 devletteki ultrasonla özeldeki farklı oluyor onların ki bi tık daha kötü göstermezse 10 gün içinde tekrar gidebiliyorsun
Minikbebis1 deletedmom43191 bilmiyorum ben doktorumdan aslında çok memnunum , gerçekten işinin ehli bir doktor inanın özelde böyle doktor yok bende ekrandan görüyorum bacaklarını kapamış açmıyor 😂😂
Minikbebis1 Talentedmom bugün ilk girdim göstermedi yarım saat sonra girdim iki çikolata pamuk şekeri büyük vişne suyu içtim yine göstermedi ya
deletedmom43191 Minikbebis1 tamam memnunsun olabilir ama son zamanlarda kürtaj çok arttı eğer kişi istediği cinsiyeti bulmazsa aldırır diye olabilir
Minikbebis1 deletedmom43191 Allah Allah,rabbim korusun olue mu öyle şey,ne verirse rabbim başımızın üstünde yeri var
Esraa00 Minikbebis1 12.hafta da söyledi ama kesin demedi 17.hafta kesin dedi Vişne suyu çikolata yedim öyle hareketlendi maşallah
Nzl_1999 Minikbebis1 sabredemedikki özelde devlette bacak arası kapalı ama kesin kızdır dedi 3 dr bugün bol bol meyve suyundan sonra pat açtı ve erkek
Aselim_38 Minikbebis1 kendini hiç strese sokma cnm bebeğinde stres oluyor akışına bırak ve muyneye girmeden bir satt önce çikolata ve vişne suyu içmeye başla benimde 19. Haftada gösteri en son böyle yaptim muayneye girene kadar vişne suyu içtim inşallah sende de işe yarar kuzum🙏🙏
Minikbebis1 Aselim_38 inşallah canım ya ,elbet ya kız ya oğlan ilk sonuçta ama insan illaki merak ediyor