isimsiz19 Kızlar en son 10 aralıkta kürtaj olmuştum ilk gebeliğimdi şimdi yeniden aynı belirtileri hissediyorum dua edin çikolata kistliyim ilk gebeliğim 1 buçuk senenin ardından oldu eve gidiyorum test aldım yapılan gider gitmez bana dua edin bat 4 şubat
Mor-kelebek isimsiz19 inşallah güzel haberler alırsın canım ama negatif çıkarsa da üzülme bata daha var 🌸
isimsiz19 Mor-kelebek inşallah daha öncesinde sağlıksız bir gebeliğim olduğu için ekstra korkuyorum rabbim yardımcım olsun
isimsiz19 Ozlemmm3535 mide bulantısı baş dönmesi bel ağrısı ve özellikle kaşık ağrısı diğer gebeliğimi de böyle öğrenmiştim adete üç gün kala ama bakalım hayırlısı inşallah
Ozlemmm3535 isimsiz19 hayırlısı olsun canım inşallah benim de bat 2 Şubat ama hiç belirtim yok bel ağrısı dışında 🥹
isimsiz19 Ozlemmm3535 rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah gerçekten çok zor bir durum
Mor-kelebek isimsiz19 umut vermek gibi olmasın ama kaset testte sanki hayalet var gibi geldi bana canını sıkma daha bata varmış belkide erkendir senden gizleniyordur annesi 🤲