Arblg NurhaNN 15 gün daha duracak sonra sız 15 gun daha dursun dıyeceksınız vs vs bıyle ılerleyecek.burda bazı arkadaşların daha zor şartlar altında (sancılar,duzenlı kasılmalar,suyu gelenler ) ılerleyenler oldu.Stres yapmamaya çalışın 🙏
Larraa simis Merhaba benimde 32+3 te 2 cm açıklık ve servikal kısalık tespit edildi. Bebekte doğum kanalına yerleşmiş. 2 doz ciğer geliştirici yapıldı. Şu an 33+2 olduk mümkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorum. Ne kadar geciktirebilirsek o kadar iyi. Sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah 🙏🏻🩷
NurhaNN Larraa Bende 29+6 da kontrol e gittim seevikal uzunluk 14mm inmiş dedi yatırdı 2 doz ciğer geliştirici 24 saat serum taktı sat başı sancı kesici nidicard hap verdi kasılma sancı olmasın diye 4 gün yattım cumartesi çıktım yarın kontrol War iste bakalım ne durumda 31 +1 olduk iste 10 gün daha dayansa güne yeter
Larraa NurhaNN Benim de 19 mm idi servikal uzunluk. Sizinki haftanıza göre baya kısalmış. Dikkat edin bol bol dinlenin mümkün oldukça yatın kalkmayın. Bana da aynı şekilde sancıyı kesmek için ilaç verdiler bir gece kaldım hastanede ertesi gün taburcu oldum. Bakalım daha ne kadar gidecek. Sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi 🌸🙏🏻
Gmzeincbyasln simis benimde 33 haftalıkken kanamam oldu. Rahim ağzı incelmem oldu rahim ağzı kısalığım vardı. İlk doğumum da 35 haftalıktı. Ciğer geliştirici antibiyotik ve fitil kullandım Şuan 33+6 ama dün tekrar geldi kahverengi sümüksü leke. Sancım yada suyum olmadı dinleniyorum sürekli uzanıyorum 😢
Larraa NurhaNN 31 haftalıkken kontrolüm olmadığı için bilmiyorum ama 32+3’te 1870 gramdı. Şu an 33+2 olduk. Sizin kaçtı kilosu?
Larraa NurhaNN Güzelmiş kilosu maşallah. 1800 lere yaklaşmış olabilir. Daha da alır inşallah. Ben de bebeğe kilo aldıracak besinler tüketmete başladım 2 kiloyu geçmesi büyük avantaj olur 🌸