simis 1cm açılmam varmış ve bebek başıyla basıyormuş doğum olabilir dediler, ciğer geliştirici vs yapıcaklar
1prens1prenses_ simis 32 haftalıkken aynısını yaşadım iki doz da iğne vurdular şuan 35+2 haftalık hamileyim
Arblg simis gecmıs olsun.haftanız güzel ben de 33/3 oldum yarın kontrolüm var. açılmanız az fakat cıger gelıstırıcı guzel önlem. Bu sekılde kontrol altında ılerlersınız bence daha🙏
Pnr_02 Çok geçmiş olsn ins güzel bı şekilde kucağınıza alirsnz bebisinizi şuan kaç kilo nasıl anladinz
NurhaNN 1prens1prenses_ Ciğer geliştirici falan erteliyor mu doğumu bende 1 haftadır yatiyom hastanede 2 doz ciğer geliştirici ile beyin gelişimi için serum falan yaptılar saat başı sancı kesici nidicard verdi 3 gündür ewdeyim 31 haftalık olduk bugün 2 cm acilma vardi 1 haftadır kapanınca ewe yolladi
Arblg NurhaNN beyın gelısımı ıcın serum olayını ılk kez duydum.açılma kapanmıyor dıye bılıyordum kapanabılıyormus demek.çok gecmıs olsun🙏
NurhaNN Arblg yarın kontrol War iste 31+1 bakalım doktor hedef 32 dedi 32 olunca 34 dedi gittiği yere kadar içerde kalsın diyo benim rahim ağzı kısalığı War sancı falan deil
Arblg NurhaNN NurhaNN rahım ağzı kısalığı ve açılma sebebıyle 17 haftalıkken acıl serklaja alındım . Malesef son zamanlarda çok sık rastlanan bır sorun . Hedeflerımızı Adım adım ılerleterek bugünleri gördük . Dınlenın ayaga fazla kalkmayın ılerlersınız.cıger gelıstrıırcı ıyı bır önlem olmus.ben de yarın doktor muayenem var muhtemelen bana da vuracaktır doktorum. Gecmıs olsun dınlenın rahım ağzı uzayıp kısalıyor . Ayağa kalkmayın pek fazla
NurhaNN Arblg Sürekli yatiom yataktayim başından beri artık vücudum ağrıyo hareket sizlikten doğsa çok kalır mı kuvezde korkusu sezeryan korkusu
Seherkarakoc simis 35 haftalıkken 1 cm açılma vardı doktorum düzenli kasılma olmadığı sürer 1 cm önemsiz dedi şuan 36+6 haftaligiz
Arblg NurhaNN 17 haftadan berı aynı korkularla geldım bende.sızı ıyı anlıyorum fakat kaygılanmanız bebegı de etkiler.korkmayın haftanız kötü degıl. 10 mm kısalıkla açılmayla ılerleyen arkadaslar çok oldu.sız dıkkat etmeye devam edın ınsallah gorurusunuz daha ılerı haftaları🙏
Arblg NurhaNN 15 gün daha duracak sonra sız 15 gun daha dursun dıyeceksınız vs vs bıyle ılerleyecek.burda bazı arkadaşların daha zor şartlar altında (sancılar,duzenlı kasılmalar,suyu gelenler ) ılerleyenler oldu.Stres yapmamaya çalışın 🙏