Meltemanneolsun danla2711 bileklerim şişti ayak parmaklarım da çok acıdı aah ah nerde bekarkenki gezilerim nerde şimdiki gezilerim. 😊
danla2711 Meltemanneolsun ay vallahi yok😂 ben hamile kalana kadar eve girmiyordum hop orda hop burdaydım bi hamile olduğumu öğrendim şimdide dışarı çıkasım yok 😂 hayat enerjim gitti sigarayıda bıraktığım için tamamen fişimi çekmişler gibiyim😂😂
Meltemanneolsun danla2711 benim de öyle işte çok gezerdim hamileleikte ilk 3 ay yattım doktor tamam risk geçti artık dediği an soluğu GAP gezisinde aldık ama zorlandım ben maalesef
gezentianne Meltemanneolsun 8 haftalıkken yurtdısında günde 7-8 saat yürüdüm belim bacaklarım ağrıyordu kopmuş gibiydi artık🤣 Doktor bişey olmaz yürümekten demişti.birkaç gün dinlenince geçmişti..
Meltemanneolsun gezentianne benim de geçecek gibi canım da işte dün akşam o kadar çok ağrıdı ki tutuldu o yüzden korktum biraz. Bı de benim riskliydi ilk 3 ay hiçbir şey yapmadım hamlamisim da o yüzden iyi oldu bir yandan da açılmış oldum
Meltemanneolsun LadyX ne güzel canım da benim çok ağrım oldu ben o yüzden sordum yoksa bu kadar ağrım olmasa sorun olmazdı da evham yaptım işte. Ne güzel ama kayak istiyorum ben de cesaret edemedim düşerim falan oralarda diye😊