Fatmaacylnn 38+5 sabah kanamam oldu bugün doktor kontrolüm de vardı gittim nişanın gelmiş dedi, nişan geldikten ne kadar sonra doğumunuz oldu adet olacakmışım gibi de bi karın ağrısı var şuan tecrübeli anneler bilgi verebilir misiniz 💕
Elfelf475 Fatmaacylnn benim kan şeklinde doktorun eline gelmişti çatıya bakarken o akşam doğum yaptım
ikibaloglanannesi Fatmaacylnn Nişanım akşam gelmişti suyum da gece geldi. Ertesi gün de doğumum olmuştu (37.hafta idi zorunlu sezeryan oldum devlette açılmam yeterli olmadı)
Betulyavuz Fatmaacylnn 39 +5 de sabah 6 da nişanım gelmişti ilk gebeliğimde tüm gün adet olur gibi kanama gördüm ertesi gün sancım başladı ve doğum yaptım , şimdi açılmam var bebek sancılı çıktı nst de 38+3 bekliyorum
Fatmaacylnn Orkay sizin de mi kan şeklinde geldi bazıların da değişik oluyormuş sanırım, bide ağrınız var mı benim vejinamda çok baskı var kasıklarım falan da çok ağrıyor adet olacakmışım gibi bir his var 💕
Orkay Fatmaacylnn yok yok kahverengi sümük gibi , kuyruk sokumu ağrım çok fazla var. Ayrıca kasılmalarım da 🙏🏻🙏🏻
Karabiber123 Orkay benim kanlı şekilde geldi hafif şekilde dün çok ağrı çekmiştim bugün hiçbir ağrım yok 39+5
Fatmaacylnn Elfelf475 benim de sabah lavaboya gidince ilk peçeteye geldi sonra normal geldi bugün zaten çatı muayeneside vardı doktor baktı kahverengiyse korkma dedi nişandır dedi ama nişan gelince ne zaman geleceği belli olmuyormuş galiba bebişin ama kasıklarım da falan çok ağrım var adet olacak gibi hissediyorum açılmam var mı onu da bilmiyorum doktora sormayı unuttum oda bişey demedi bakalım ne zaman gelecek bebiş💕
Elfelf475 Fatmaacylnn bugün yarın gelir o halde ağrı zaten kendini belli ediyor ister istemez. Doğum sancısını insan bir şekilde anlıyor
Kelebeekkk Karabiber123 benim de dün belim aşırı ağrıyordu karnıma da ara ara ağrı giriyor gibiydi bugün bir şey yok