Namesiz6 Hilalaysu -Babynest seti ve hastane çıkışı instgram “kidscouture” -Kapı süsü instgram “mimoza_designn” -Bebek çikolatası “asel dizayn satıcısı trendyol” -Emzirme koltuğu “babymall meltem smart”
hakkah24 olivia77 ben de bu sayfadaki ürünleri çok beğendim ama emin olamadım bazı kötü ilgisiz yorumları vardı var mı fotoğrafı siz de acaba
olivia77 hakkah24 çiçeklerinde falan hiç dökülme ufalanma bişey olmadı hiç. Hala daha oğlumun odasında kapıda asılıdır mesela
poyrazmom_ Hilalaysu theduubaby instagram kapı süsü ve magnetleri de şevvalinatölyesi ne yaptırdım ikisinden de memnun kaldım
Gami98 Hilalaysu ben de theduubabyden yaptırdım . Kapı süsünü vs de tasarım.talya.psikolog ‘tan yaptırdım .
poyrazmom_ Hilalaysu çok memnunum kumaşı müslin zaten ince oluyo ama çok kaliteli yumuşacık 1 haftada teslim edildi ilgileri de çok güzel tavsiye ederim
Edanur60 Hilalaysu Kapı süsüyle yastığı kendim yaptım Hastane çıkışınıda halamız instagramda bi sayfadan yaptırdı
Hilalaysu Edanur60 maşallah🥰 bende kızımın adını inci koyucam hayırlısıyla 🐣 sağlıkla gelsin minikler
meryemesra Hilalaysu kapı süsümüzü Instagram da myenatasarim diye bir sayfa var oraya yaptırdık 😍 Hastane çıkışımızı da yine instagramda baby_muslinn diye bir sayfaya yaptırdık ❤️