ayalltsc imcakir burdakiler öyle diyo valla ben 330 tl ye aldım bide 😂😂 eşim bi test daha almış vedexa testini yaptım aynı şekilde çizgi çıktı ben çok rahat görebiliyorum ama kamerada neredeyse yine gözükmüyor 😂 diğer yaptığım gibi 😏
imcakir ayalltsc evet evet az önce gördüm burda da var 😍 yok ya predictor le onlar prodoctoru karıştırıyordur 😂🤲🏻🤲🏻🥳🧿
Mineee5656 ayalltsc çok silik bu biraz üzerinden geçsin bi kaç gün sonra deneyin yada sağlık ocağına gidin kan testi verin hemen çıkar ztn
ayalltsc Merveemctgcl evet baya silik 😂 iki yaptığım test de böyle ama o yüzden yanlış diyemiyorum bide sabah idrarıyla yapıcam hayırlısı
Guneyinannesi1 imcakir ben geçen ay bariz çizgi ile pozitifi gördüm ve sonuç hamile değildim 😂 yani fiyatına bakma tek önerdiğim test Miratech hem uygun hem garanti slslslal
imcakir Guneyinannesi1 Allah Allah ilk kez duydum gerçekten oluyor demekki Bende sizin testi hiç duymamıştım🫣
Lovebaby27 ayalltsc ayyy seni hatırlıyorum canım çok ama çok sevindim darısı banada olur inşallah 🥹🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰
Lovebaby27 gizemm_ocal olabilir canım bi kaç gün sonra erken gebelik testi yap istersen arkadaşımınkide böyle olmuştu ☺️