Sendenbanakalan Kızlar adetim gecti düzensiz adetim vardı konduramadım bel kasık agrılarım olmasına ragmen akıntı da var demin bi şüpe üzerine test yapayım dedim 👇 saniyesinde cıktı beklemdim bile sizce varmı yokmu eşime henüz demedim belli olmadan freely marka
Sendenbanakalan gokcekocyigiit tşk ederim sabah erkenden giderim buryada sonucu yazarım bazen testler yanıltıyor birde sabah ilk idrar olması gerekmezmi?
gokcekocyigiit Sendenbanakalan hastane acilinden de kan verebilirsiniz akşam, ben öyle yapmıştım, ilk idrar daha net sonuç veriyor elbette yanılma da olur da hemen çıkmış, iyi düşünelim iyi olsun, ben silik çizgi ile öğrendim 🥲
A_nuur19 Sendenbanakalan alıyorlar canım 2 saatte çıkıyor 🌸 Tebrik ederim hayırlı olsun darısı bizlere inşaallah 🌸😍
Sendenbanakalan gokcekocyigiit yaaa🦋hayırlı olsun o zmn bnde acile gideyim bunun icin ne demem gerekli ilk olucak acemiyim ?❤️
gokcekocyigiit Sendenbanakalan gebelik şüphem var beta vermek için geldim demeniz yeterli, teşekkür ederim, sağlıkla gelsin hepimizin evladı 🌼