FtmaGlr Kızlar merhaba şeker yüklemesi kaç saat süren bir işlem, sabahları çok aç uyandığım için randevumu 12:00’ye almıştım, sonrasında eşim en erken saate almamı söyledi bir fikri olan var mı ?
Liddle_mom FtmaGlr 1 saat surdu bi aclik kani alindi bide tokluk ama ben mahvoldum biraz kotu etti beni bilmiyorum herkeste etkisi farklimi ama ben bayilma konumuna geldim bide soyle en son yemek yedigin zamanin ustunden 12 saat gecmesi lazim icecegi ictikten sonra su falan icirmediler bana 1 yudum haricinde onun icin oncesinde su stokla kendine ben yani 12 de ise randevun gece 12 de son yemegi yemen lazim meyve suyu vs bisey icemessin sabahta
obli FtmaGlr en erken ne zaman gidiyorsanız o zaman gidin ben 8.30 a almıştım ona rağmen eve geldiğimde ellerim titriyordu. 2 saat sürüyor ortalama.
Ozgeee22 FtmaGlr kesinlikle erken saate alın derim arkadaşım 11 e randevu almış işi saat 2 de bitmiş ve baya zorlanmış. Ne kadar erken hallederseniz o kadar iyi, sonrasında kahvaltı yapabilirsiniz rahatça ☺️
eceeelmn Bir tane kanı gittiğin gibi veriyorsun.sonrasinda 10dkda bitirmen gereken bir içecek oluyor sonrasında da 1saat geçtikten Sonra da bir kan veriyorsun onun sonucu da 30dkda falan çıkmıştı sanırım.sonra doktor değerlendiriyor.eger özel hastanedeyse doktorun sen eve git sonuçları telefonda konuşuruz diyebilir.benim doktorum o şekilde yaptı beklemedik bile sonucu.cok şükür sorun da çıkmadı.
FtmaGlr eceeelmn Çok sevindim iyi çıkmasına, bizimde özel hastane beklemeyiz umarım ben ayda 1 kan verirken bile korkuyorum o gün 1-2 kan alacaklarsa yandım 🥹
hamcokelek33 Bence en erken saatte gidin🥹 ben de çok aç uyanıyorum,riske atmak istemediler. cumartesi gideceğim laboratuvar 9da açılıyor ilk seni alırız erken gel dediler
FtmaGlr Liddle_mom Çok su içince de tuvalet problemi olması 🥲 bir yudum bile içsem dakka başı koşuyorum 😆
Emeltsb FtmaGlr aynı hatayı yaptım erkene alın sıvının tadı çok şekerli bi de açlık ekleniyor. Aç karnına kan verip glikozu içip 1 saat sonra tekrar kan veriyorsunuz sonra 1 saat daha bekleyip tekrar kan veriyorsunuz 2ye kadar sürer yani ben kusmuştum içeceği
betulsahin FtmaGlr cumartesi günü yaptırdım ben de. Doktorum 10dan önce testi ver demişti. 9 buçuk gibi kan verdim sonra içeceği içtim 50likti benimki hatta yorumlardan kusanları falan görünce korkmuştum kusma vs olursa test iptal oluyo bir de uyku yapabilirmiş falan uyuklamayın dediler ama beni hiç etkilemedi ki ben farklı tatlara açık biri değilimdir o yüzden önyargılı gitmeyin🥰 bir saat sonra da kan verdim tekrar sonucu için beklemedim doktoruma yazdım sonuc çıkınca bana geri dönüş yaptı. İnşallah sizinki de sorunsuz geçer🌸
FtmaGlr betulsahin Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Arada bir mide bulantılarım ansızın tekrar olabiliyor özellikle su çok içersem inşallah güzel geçer teşekkürler 🌸😍