Bugün lohusalıkta beşinci günüm düzenli olarak sağım yapıyorum son 2 gündür sütüm arttıkça,
Bugün sol mememi sağdığımda kan geldi ?
Bu durumu yaşayan veya bilgisi olan beni aydınlatabilir mi?
Çok tedirginim, internette binbir türlü şey yazıyor.
5 GÜNLÜK LOHUSALIK SOL MEMEDEN KAN GELMESİ
duygu2811 göğüs ucunuzda yara çatlak olabilir bu yüzden kanıyordur muhtemelen. Bebeğiniz emiyorsa sağım yapmayın bir süre. Ben çalışmadığım hep evde olduğum için hiç sağım yapmadım bebeğimi sık sık emzirdim o şekilde arttı.
Mrvsmt2502 evdeyim ama bazen çok doluyor göğüslerim ve göğüs ucum sertleşiyor, tutmakta zorlandığı için yumuşasın diye sağmamı önerdi emzirme danışmanım dün bu sabah böyle bir durum yaşayınca inanılmaz korktum
duygu2811 daha yeni doğum yapmışsınız göğüs terbiye olana kadar o sertlikleri alırı dolma hissini hep hissedeceksiniz ama bebeğinizi aktif olarak emzirin pompalar en iyiside olsa bebeğinizin yerini tutmaz. Biraz göğsünüzü dinlendirirn devam ederse bi doktora görünün
duygu2811 göğüs ucunuz yara olmuş olabilir bende aynısını yaşamıştım ama çok tedirgin oluyorsanız bi doktora gösterin ya da sağlık ocağında ki hemşirelere en azından içiniz rahat etsin
Mrvsmt2502 haklısınız ben biraz pompa ile fazla yüklendim sanırım kanalları açmak için
duygu2811 geçmiş olsun 🌸
duygu2811 Çok geçmiş olsun sanırım sağım yaparken zorlamış yara yapmışsınız, göğüs ucu kremi sürün, her sağımdan önce temizleyin, bir de makinayla en kısık seviyede sağım yapın.
duygu2811 memede çatlama olabilir krem kullandınız mı?
mervedmrcn evet kullanıyorum, + gümüş kapakta kullanıyorum emzirme danışmanım sağma pompasından kaynaklı olabileceğini söyledi
sacmalamakizim dolduğunu görünce kademeyi biraz yüksek tuttum ondan oldu sanırım 🥺
Mrvsmt2502 teşekkür ederim 🧡
duygu2811 Benimde öyle oluyor bazen geçmiş olsun. 😊
sacmalamakizim teşekkür ederim 🧚🏻♀️