Sergul1425 Alisde ama 2 günün şöyle bi avantajı var sürekli ağrı kesici verirler 2 gün sonunda toparlanmak daha kolay olur diye düşünüyorum bn ilk doğum özel de oldu 1 gece kaldım şimdi devlette yapcam
gezentianne Eylul41 Özelde 48 saatti benim 2 gece.Normal dogum 24 saatti. Benim tüm arkdslarm da sezaryende 2 gece kaldı özelde.Hastaneden hastaneye değişiypr olabilr ama uzun kalmak daha avantajlı bence
gezentianne Serifekeles Özelde 48 saatti benim 2 gece.Normal dogum 24 saatti. Benim tüm arkdslarm da sezaryende 2 gece kaldı özelde.Hastaneden hastaneye değişiypr olabilr ama uzun kalmak daha avantajlı bence.Acıbademdi benim
gezentianne Alisde Özelde 48 saatti benim 2 gece.Normal dogum 24 saatti. Benim tüm arkdslarm da sezaryende 2 gece kaldı özelde.Hastaneden hastaneye değişiypr olabilr ama uzun kalmak daha avantajlı bence.aacıbademdi benim
Alisde gezentianne evet ilk gece cok rahatti benimde hatta keske 1 gun daha kalsaydik ya demistim gercekten agri kesicileri ilgileri falan guzel oluyor
TKumsall obiranne3 gaz çıkardıktan sonra bebeğin de bı problemi yoksa taburcu olmak istediğini söylersen çıkarıyordu benim gittiğim devlet ama ben ilk akşam rahatsizlanmistim iki gün beklemiş oldum