obiranne3 özelde 1 gün kalıp gaz çıkarınca yolluyolardı. devlette 2 duydum doğrumu? gaz çıkarımca çıkış verirlir mi?
NurZenkin obiranne3 2 gün tutuyorlar bebek sağlığı için kuzum.İlk gaz çıkardığında sıvı alımına başlıyorsun sondayi çıkarıyorlar,küçük abdestinden sonra katı gıdaya geçiriyorlar.
Merimeri06 obiranne3 2 gün kalıyorsun canım ben çok rahat etmiştim ilk gün sadece komposto içiyorsun bir de meyve suyu ikinci gün katı şeyler yemeye başlıyorsun sık sık gelip bebeği kontrol ediyor doktor ben çok memnun kalmıştım
685112 Bende merak ediyorum bunu. İlk ameliyatım özelde oldu sizin dediğiniz gibi olmuştu şimdi devlette yapcam bana da iki gün demişler di
NurZenkin obiranne3 net canım bende yeni doğum yaptım 1 buçuk aylık kızım 2 gün kalmıştım 48 saati doldurmak gerekiyormuş sarılıktan ötürü test yapıyorlar.Hsngi saatte doğum yaptıysan o saatte taburcu ediyorlar illaki o saati bekletiyorlar
History5 obiranne3 Bunun devlet özel ayrımı yok ki 48 saat garanti kalıyorsun sezaryende sağlık bakanlığı bu şekilde diyor arkadaşım geçen hafta özelde yaptı beklettiler 48 saat.
obiranne3 History5 2 doğumumuda özelde yaptım, 1 gün kaldım gazı çıkarıp çıkışımı talep ettim hastane tutuyor rahat edemiyorum diye
Eylul41 History5 ozellerde 2 gun olmuyor yani bende 2 defa ozelde yaptim 1 gece kaldık 2. Gece kalmadik. Simdi devlette olacak 2 tutulacakmişim
Alisde History5 ozelde 1 gece kaliniyor anne gazini cikarinca bebektede bir problem yoksa 1 gece yatirip taburcu ediyolar
History5 Alisde Eylul41 Anladım ama arkadaşımı neden beklettiler daha da yeni onu anlamadım özel olmasina rağmen 😄
gezentianne Eylul41 Özelde 48 saatti benim 2 gece.Normal dogum 24 saatti. Benim tüm arkdslarm da sezaryende 2 gece kaldı özelde.Hastaneden hastaneye değişiypr olabilr ama uzun kalmak daha avantajlı bence
gezentianne Alisde Özelde 48 saatti benim 2 gece.Normal dogum 24 saatti. Benim tüm arkdslarm da sezaryende 2 gece kaldı özelde.Hastaneden hastaneye değişiypr olabilr ama uzun kalmak daha avantajlı bence.aacıbademdi benim
Serifekeles obiranne3 büyük kızımı özelde bir gece şeklinde küçük kızımıda devlette iki gece şeklinde doğum yaptım . Ama arkadaşımdan öğrenmiştim devlettede bi sorun yoksa talep edip imza atarak çıkış yapılabiliniyormuş
gezentianne Serifekeles Özelde 48 saatti benim 2 gece.Normal dogum 24 saatti. Benim tüm arkdslarm da sezaryende 2 gece kaldı özelde.Hastaneden hastaneye değişiypr olabilr ama uzun kalmak daha avantajlı bence.Acıbademdi benim
Alisde History5 belki gaz cikaramamistir yada herhangi bir komplikasyon gelismsitir olabilir yada o hastaneye iki gece yatiriyo da olabilir 🤷♀️🌸
Alisde History5 ay ama.en iysii 1 gece yatmak ya gerci hastanede cok rahat etmistim simdi bende 2. Dogumumu devlette yapicam galiba 2 aksam tutucaklar bende simdi burda okuyunca ogrendim 2 aksam sıkabilir biraz ama olsun rahat geciyo hastane 🤦♀️🤦♀️
Sergul1425 Alisde ama 2 günün şöyle bi avantajı var sürekli ağrı kesici verirler 2 gün sonunda toparlanmak daha kolay olur diye düşünüyorum bn ilk doğum özel de oldu 1 gece kaldım şimdi devlette yapcam