dmira Inlg- merhaba bende doğumdan sonra çok zayıflamıstim hatta 15 günde bile çok fark edildi ama ben çok hata yaptım kilo verildiği gibi hızlı bı şekilde alınıyor doğumdan sonra yediklerinize dikkat etmekte fayda var benim gibi gece sürekli yerseniz 1 2 ay içinde 68 kilodan 85e çıkabilirsiniz 😀🥲💗❤️😘🤍🥴😀🥲
Inlg- _Mother_ ben de 37 deyim sezeryan mıydı doğum değilse ne gibi belirtileriniz vardı doktor bana küçük ritmik sancıların var bunlar normal dedi ama artık doğurmak da isitiyorum 😅
_Mother_ Inlg- hayır normal doğum yaptım her ikisinde de suyum geldi sancı hissetmedim doğum öncesi küçük sancılar nst de çıkıyor ama biz hissetmiyoruz kolay doğumunuz olsun inşallah 🙏
Inlg- Denizlerkadar ay çok iyi ben de sizin kadar aldım kilo inşallah sizin gibi eski halime dönebilirim diyet yaptınız mı ya da iştahınız kendiliğinden mi gitti
Inlg- _Mother_ bende de çıktı bugün ama doktor Doğumla ilgili bi şey demedi bugün se olabilir 41 e kadar bekleyebilir de dedi ama meraktan da duramıyorum ne zaman doğacak diye 😅
Inlg- betic ay almamanıza sakın güvenmeyin ben de 20.Haftaya kadar almadım 2 kg verdim hatta 20 haftalık hamileyken tüm kıyafetlerim oluyordu ve asla hamile gibi değildim ne karnım ne vücudum zayıftım yani.Ondan sonra ne olduysa oldu şu an 37 deyim ve 20 kg aldım tam 17 haftada
Blablablablaaa Inlg- 86 ile hamile kaldim 101 ile doguma gittim ciktigimda 94 kiloydum suan 25 gun oldu 86 kiloyum dahada veririm ins😂
Bino1 Inlg- 64 ile hamile kaldım 75 doğuma gittim 1 hafta sonra 64 kg gördüm:)) ama aşırı koşturmalı geçmişti ekstradan bebeğim ufak bir rahatsız vsr diye de hızla gitmiş olabilir
616171_ mimikii ay cidden popomun şekli değişti bu nasıl oldu anlamadım kilo aldığım için desem değil düzleşti resmen ama arada farkediyordum sanki hep kalçamdan destek alıp sıkıyorum düzelir umarım😄
12betul Inlg- 6 kilo aldım doğumdan çıktığım gibi -6 İkincide 20 kilo aldım doğumdan çıktığım gibi 10 kilo gitmişti De 16 kilo aldım 10 kilosu gitti daha 21 günlük lohusayım normal doğum
Datlum 10 yıl önce 55 ile hamile kalmıştım ,70 ile doğuma girdim bir hafta sonra 55 kiloya dönmüştüm. Bu gebeliğim de 67 kiloyla kaldım bakalım durum nolacak inşallah cok almam