BenimBalBidigim Inlg- Sezeryan olur olmaz 3 günde flan 5 kilom gitti Bebeğim 2.5 aylık 13 kilo verdim
rubeyyisarah Inlg- İlk çocuğumda 68 hamile kaldım 88 doğum yaptım. Doğumdan sonra direk 72ye düştüm 1 sene sonra diyetle 57 oldum öyle ikinci çocuğuma hamile kaldım. Şu an 38 haftadayım 71 oldum max 72 ile doğum yaparım diye düşünüyorum
Mavisevenbiri Inlg- ben Sezeryan doğum yaptım 10 kg yakın gitti ama doğum yapalı 5.5 ay oldu ben hala doğumdan geldiğim kilodayım 🤷🏻♀️bu neden olabilir bilmiyorum
kardelenimm Inlg- sezaryen doğum 20 kilo almıştım 1 hafta sonra 15i gitmişti sanırım benimki ödemdi çok şişmiştim
Babymom07 Inlg- 13kg aldım sezeryan oldum 1 haftada 8kg gitti 15 günde 2kg daha gitti toplam 10kg verdim. Ama doğumdan sonra ilk 2 hafta yediklerime çok dikkat ettim onunda etkisi olmuş olabilir. Çok fazla su içtim zaten için istiyor emzirdiğin için. Hoşaf komposto tarzı şeyler yedim. İlk etapta katı yiyecek yediysem mutlaka bağırsaklarımı çalıştırdım kabız olmanız doğumdan sonra çok kötü bir durum buna dikkat edin kilo zaten gidiyor bir şekilde ama 3kg kaldı daha veremedim 😁
Srp53 Babymom07 kabızlık için ekstra bir şey yaptınız mı peki ? Benim de iki hafta sonra sezaryenim var. Katı yiyecek dediğiniz sürekli çorba mı içeceğiz napmamız lazım yani tavuk sote falan yiyemiyor muyuz 😀
milatlas13 Inlg- ay hiç kilo gitmedi bende😂 73le doğuma girdim,normal doğurdum.çok zor bi doğumdu.ertesi gün eve gittim,tartıya cıktım yine 73😂 bi de bebek 4 kilo doğdu.en az 4 kilo vermem gerekirken aynı kilodaydım.
madreysubebe milatlas13 Ödemler bazen hemen gitmiyor diye biliyorum böyle bir ay dikkat de edip tartılmak en iyisi
Bihterrr Inlg- sezaryen doğum yaptım. 6 kg aldım hamilelikte. Doğumdan sonra ilk 4 kg gitti 1 haftada eski kiloma döndüm ama göbek duruyor 😌
kusay1811 Inlg- 76 kilo ile doğuma girdim normal doğum oğlum 3.430 doğdu hızlı kilo verdim ben şimdi oğlum 1 yaşında 51 kiloyum kilo almaya çalışıyorum alamıyorumm
Ssss12 Inlg- ilk doğumda 55 ile hamile kaldım 63 ile doğum yaptım sezeryan.. Hastaneden çıkarken 58 kilo idim.. 1 ay içinde 55 döndüm geri
Inlg- _Mother_ ben de 37 deyim sezeryan mıydı doğum değilse ne gibi belirtileriniz vardı doktor bana küçük ritmik sancıların var bunlar normal dedi ama artık doğurmak da isitiyorum 😅