• Gebelik
  • 32+3/Gece gece bebis iceride parti yapiyor😂😂

Kizcem tekmeleyip durdu simdi hickiriyor
Bakalim ne zaman uyuyacak😅
Artik hareketleri oldukca belirgin ve bazen can acitiyor😅
Sizde durumlar nasil
Bebisler uyuyor mu😅

Baby_B aynı modelden bendeki de 😅 gece yatınca coşuyor hele ki bu akşam yatmadan meyve yedim daha gece boyu uyumaz 😅

mcansu 😅😅
      Birkac gundur takipteyim
      Öğlen 1den 5 e kadar hareketleri az
      Aksam basliyor öglene kadar zaman zaman parti yapiyor😅

Baby_B bizimki de hıçkırıyor şuan 🤦🏻‍♀️ ama genel olarak sakin bi bebiş 🤣

Baby_B 29+1 den sesleniyorum içeride parti düzenliyor keyfi yerinde sanırım😂

33+4 ve oğlum çikolata kelimesini duyunca bile partiye başlıyor 😂

Bizde 32+3 ,ikinci hamileliğim,bu bebeğim çok oynamıyor sanki,haraketlerin hiss ediyorumda yavaş, birinci hamileliğimde tekmeler güçlüydü😕

Ecemom_ ilerledikce dahada parti oluyor😅

Baby_B ay maşallah diyelim kız vallaha ben hareket etmediği zaman kafayı yiyorum benimkinde aynı 30+6 olduk kızım bugün sabaha kadar içerde koptu resmen ben uyanınca uyudu şimdi 😂

Selif1x benimki özellikle akşam babayı bekliyor baba gelince kuduruyor içeride 😂😂

Aselim_38 benimkide bazen etmiyor ama arada bi hissettigim icin paniklemiyorum🥰
                30 dan sonra daha hareketli olmaya basliyorlar

Baby_B Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ama ben hisettmedigim zaman akşama kadar bekliyorum etmezse acile gidiyorum mutlaka

Baby_B 😅😅 sabah 10da mesai başlıyor kalk bişiler ye kadın uyarısı 😁 gün içinde dediğin gibi biraz daha azalıyor gece 12-3 arası en coşkulu zaman 😅
                    Bide şunu fark ettim hani hareket az olunca çikolata kahve falan tüket denir ya bizimkine onlar pek etki etmiyor. Favorisi meyve. Meyveye deliriyor öyle böyle değil.

mcansu meyvede tatli oldugu icin hareketleniyorlar evet😅

Baby_B kesinlikle canim şimdiden özledik biz babamizla birlikte hergun görmeye gidesimiz geliyor 🤭