Baby_B Kizcem tekmeleyip durdu simdi hickiriyor Bakalim ne zaman uyuyacak😅 Artik hareketleri oldukca belirgin ve bazen can acitiyor😅 Sizde durumlar nasil Bebisler uyuyor mu😅
mcansu Baby_B aynı modelden bendeki de 😅 gece yatınca coşuyor hele ki bu akşam yatmadan meyve yedim daha gece boyu uyumaz 😅
Aselim_38 Baby_B ay maşallah diyelim kız vallaha ben hareket etmediği zaman kafayı yiyorum benimkinde aynı 30+6 olduk kızım bugün sabaha kadar içerde koptu resmen ben uyanınca uyudu şimdi 😂
Baby_B mcansu 😅😅 Birkac gundur takipteyim Öğlen 1den 5 e kadar hareketleri az Aksam basliyor öglene kadar zaman zaman parti yapiyor😅
mcansu Baby_B 😅😅 sabah 10da mesai başlıyor kalk bişiler ye kadın uyarısı 😁 gün içinde dediğin gibi biraz daha azalıyor gece 12-3 arası en coşkulu zaman 😅 Bide şunu fark ettim hani hareket az olunca çikolata kahve falan tüket denir ya bizimkine onlar pek etki etmiyor. Favorisi meyve. Meyveye deliriyor öyle böyle değil.
Lamiaah Bizde 32+3 ,ikinci hamileliğim,bu bebeğim çok oynamıyor sanki,haraketlerin hiss ediyorumda yavaş, birinci hamileliğimde tekmeler güçlüydü😕
Baby_B Aselim_38 benimkide bazen etmiyor ama arada bi hissettigim icin paniklemiyorum🥰 30 dan sonra daha hareketli olmaya basliyorlar
Aselim_38 Baby_B Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ama ben hisettmedigim zaman akşama kadar bekliyorum etmezse acile gidiyorum mutlaka
Aselim_38 Baby_B kesinlikle canim şimdiden özledik biz babamizla birlikte hergun görmeye gidesimiz geliyor 🤭
Baby_B Aselim_38 ne zaman gördünüz en son🤣🤣 Zaten kontroller artik 2 haftada 1 olmaya basliyor Biz 31+5 te gitmistik Haftaya cuma gidicez 🥰