Kızlar 28. Haftamdan beri yoğun kasılmam var doktorum rahim ağzında kısalma olmadığı için endişelenmiyor ve magnezyum yazdı, şuan 31+4um ve artık o kadar yormaya başladı ki bu kasılmalar beni magnezyum da fayda etmeyince acile gidip bir kontrol olayım dedim, doktorum sehir dışında ve istersen boşuna ücret verme devlette de yaparlar dedi ve özel takipliyim ama devlete gittim ilk kez, hemşire oturmuş dizi izliyordu rahatsız ettiğim için sanırım bana döndü birden çemkirmeye başladı sabah niye gelmezsiniz zaten aksam gelirsiniz, 28den beri sancın varda anca mı aklına geldi kontrol olmak falan baya bir saydırdı, bende hepsine sabırla karşılık verdim tabi sonra açıklık baktı, çatala çıktım iki parmağıyla bir güzel eşeledi içimi, ona rağmen acı falan yaşamadım ama korktum çok ittirdi elini çünkü, sonra nst bağladı ama yanındaki hemşireyle benim hakkımda konuşuyor arkası dönük, bu haftada nstye gelmiş bebek daha küçücük ne görmeyi bekliyorsa başka zaman gelmiş olsa hayatta bakmayız falan özel takipli ama buraya gelmiş oh valla falan diyorlar, hanımefendi dedim kasılmam var illa dogurunca mı son haftada mı gelmek zorundayım kontrol için gelemez miyim ya açıklığım çıkmış olsa ya riskli bir durum görseniz bunlar önemli değil mi dedim özel takipliyim ama bu nedenle ücret vermek istemedim buraya gelmeyi tercih ettim böyle bir hakkımız yok mu dedim ikisinden de cevap yok, nstyi çözdü sonucu aldı odadan çıktı, ben öyle jelli yatıyorum peçeteyi ayak ucuma bırakmış ne bir açıklama ne bir sey var, resmen afedersiniz it gibi davranıyorlar şok oldum, özelin gözünü seveyim tabiki her yerin iyisi kötüsü vardir inşallah hepimizi merhametli hemsireler ebeler karşılar