Mor-kelebek kızlar eşim eczaneden bu testi almış ilk defa duydum adını novacheck adı kullanan var mı acaba
Liddle_mom Mor-kelebek ay ben kullandim hamilelikte 3 test yaptim 1 tanesi buydu erken test olmasi lazim bu
Mor-kelebek Sabah artı Med yaptım hayalet çizgi çıktı kan vermek için bir kaç gün geçsin dedim eşim dayanamadi bunu almış kullanan var mı hiç pek güven vermedi
nurismommy Mor-kelebek kullanmadım canım ama denemekten zarar gelmez yine silik çıkarsa gidip kan verirsin en azından artı Med pek güvenilir değil çünkü
Meridaily Mor-kelebek ay aşırı merak ettim ben de days doctor ve softec diye bir test aldım. Days doctor yine aldım merak ettim yine mi çizgi çıkacak diye.
Mor-kelebek nurismommy sabah denicem bakalım bir soraym dedim belki kullanan vardır teşekkür ederim 🌸
Meridaily Mor-kelebek ben hiç gormedım o kadar çok eczane gezdim 10 gündür 😁 yorumları var mı forumlarda
Akseec Canim kadinlar kulubunde kullananlar olmus sen yine de guvenme cikabilirsen predictor awox falan al
Mor-kelebek Akseec ya con teşekkür ederim canım uğraşmıssn o kadar 🌹regl olacak gibiym zaten ağrısı var hafiften ama bir kere hayalet çizgi görünce acaba var mıdır dedim kan yarın vercem eşim dayanamadı gidip aldı bakalım sabah denicem öylesine gibi olacak
Akseec Mor-kelebek hamilelik ile adet belirtileri benzer diyolar belki olmucaksindir ama en garantisi kan vermek ya valla var yok diye kafa kurcalamaz en azindan. Ne demek canım üzülmesini istemem kimsenin yalanci pozitif gorupte ben yasadim cunku❤️🩹 insallah pozitif cikar💗
Emirela0206 Mor-kelebek bence olumsuz düşünme adet ağrısıyla gebelik ağrısı birebir aynı inşallah vardır bebeğin 🙏🥰