Safinaz35 reglimin ilk günü negatifti gününde testi almıştım normal kaset küçük uygun fiyatlı olan iki gün geçti hala regli olmadım içimde garip hisler vardı en güvendiğim marka alidede kullandığım diğer oğlum yani şuan 6 yaşında predictor aldım inanılmaz hayali bir çizgi vardı hemen hastane gittim acilden girdim beta hcg verdim 30 küsürdü oğlumda 456 dı ilk betam aynı günlerde baktırmış olmama rağmen ya sağlıksız dedim yada geç döllenme dedim ama oğlum gibi keseyi kalbi hemen beşinci haftadan göremeyeceğimi biliyordum ya geç gelicek ya gelmiycekti belliki yeni bir gebelikte betaya da göre reglime yakın tarihte hamile kalmıştım bu şekilde anladım üç gün sonrası sağlıklı ı diye beta verdim sadece 356 çıktı fazla yükselmişti iki katı olması gerekiyor normalde doktora hemen gitmedim bir hafta sonra gittim ve keseye benzer birşey var dedi ama çk küçük üç haftalık bunu burada göremeyiz dedi normalde ¾ haftalık anca var. Üstüne kanamam oldu doktor ilaç dahi vermedi Dedi iki gün sonra gel bakalım o büyümüşse kesedir dedi büyümüştü keseydi ama hala içim rahat değildi herşey çok hafif çok yavaş ilerliyordu 6 haftalıkken gel dedi gittim işi boştu olumlu konuşmadı 8 haftallıkken çağırdı içinde kalp atışı görmeliyiz dedi gittik çok şükür oradaydı mide Bulantım koku hassasiyetim başlamıştı anlamıştım zaten sağlıklı ilerlediğini sonra şimdide 13. Haftamızdayız şükür işte ❤️
Bu arada eklemeyi unutmuşum kanamam doktordan eandevu almadan önce gerçekleşti betam 356 çıktı ve kanama oldu kaybettim sandkm baktım sabaha kahverengi akıntıya dönüştü yani 5:56 da ıslaklığı hissettim kanamam vardı baya dolu dolu uyudum geri üzülerek dua ettim sonra saat 11 de uyandım baktım ped kuru öksürünce hapşırınca ayakta durunca kahverengi kanama oldu bir parmak kadar hemde sonra doktor kontorolüne gittim ilk kontrole çünkü herkes yerleşmedir o dedi kanama nın üstüne beş gün kadr bekledim öyle doktora gittim doktor ilaç bile vermedi düşük riski yok o normaldir dedi şaşırdım baya üzerine bir ay kahverengi lekelenme oldu iki üç günde bir hemde çok gülünce oynayınca yorulunca zıplayınca hemen cinsel ilişki kestik ama doktor demeden kestik şaka gibiydi tutunacağı varmış dedik canım evet adet sancım oluyordu gaz çıkartacak gibi olup gaz çıkarttım üstüste sonra ıslaklığa uyandım şmdi birşey kalmadı 3.ay bitirdik bana dönersin canım senin durumun ne oldu diye🙏🏻