Safinaz35 Adetten 2 gün önce idrar tesri negatif olup , sonrasında pozitif olan var mı ? Tüm belirtiler mevcut . Kasık ve bacak ağrısı bulantı baş dönmesi ve beyaz akıntı . Yumurtlama tarihi 15 Ocak . Bat 29 ocak
irem27 Safinaz35 adet gecikmesinin 1.günü yapmıştım negatif çıktı oda benimki erken gebelik testiydi akşama doğru yapmıştım sabah ilk idrarım değildi o yüzden hiç gebelik ihtimali düşünmedim zaten pcos olduğum için çok adet gecikmesi sorunu yaşıyordum , adet gecikmem 9 gün olunca eşim test yap tekrar dedi ve gebe olduğumu Öğrendim 🥹
Gizem1992 Safinaz35 ben varım 😊 adet günü de yaptım hatta negatif çıktı hemde erken gebelık testıydı. 5 gün gecıkmem olunca ikinci çizgiyi gördüm şuan 35 haftalık olucam 😊
Safinaz35 irem27 sizin adınıza sevindim 🙏🏽 Benim adetim düzenli bir sıkıntı yaşamadım . Ancak sol kasıktan bacağıma hayatımda yaşamadığım bir ağrı yaşıyorum . Adetten önce normalde göğüslerim şişerdi acırdı şunan hiç yok . Kıl tüye midem bulanmazdı midem bulanıyor şimdi bir acaba oldum
Melekyeni Safinaz35 evet oluyor bende de olmuştu hatta ilk gebeliğimde de birkaç gün geçmişti yaptığımda negatifti 1 hafta sonra tekrar yaptığımda pozitifti
Arzu1616 Safinaz35 Bence çıkmaz Çünkü ben 6 gün kala öğrendim Siz 2 gün kala yapmışsınız negatif çıkmış o yüzden zannetmiyorum yine de hayırlısı
Hilallvrl55 Benim adetten iki gün önce betam 183 çıkmıştı belki geç döllenme olmuştur canım adetin geçikmesini bekle bence
adatuna Safinaz35 yumurtlamam geç olduğu için bat’tan önce negatifti bat’tan 3 gün sonra pozitif gördüm yumurtlamananın 12.gününde çıkıyor
Nursotu adatuna Sat 3 Ocak benımde bugün adet günü olarak gözüküyor ama düzenli değil 4 şubata kadar bi ihtimal olabilirim ama üç gündür ovulasyon yapıyorum bugün sabah akımtım vardı yumurtlama olabilir mi ☺️
Edavvv Safinaz35 seninle bire bir tarihlerimiz yumurtlama ve bat 29 bende sabah test yaptım negatif ama bel agrım var hala anlamadım haa bide pazar günü prmbr açık kahve lekelenmem oldu
Safinaz35 Edavvv benim lekelenmem yok . Sadece beyaz akıntım var normalde olmayan . Adet olduğum zamanlardaki belirtililerim de yok 😁
Safinaz35 Edavvv sizde son durum nedir ? Benim adet olmam gerekirken olmadım hala idrar testi negatif .